Positiv og fleksibel personlig assistent søkes til hyggelig assistentordning sentralt i Oslo.

Voksen mann som har hatt ryggmargskade gjennom mange år har nå ledig jobb som personlig assistent.

Jeg er rullestolbruker, selvstendig næringsdrivende og arbeider hjemmefra. Jeg er utadvendt og samfunnsengasjert, interessert i kunst og kultur i varierte former, politikk, økonomi, idrett, reiser og opplevelser. For å leve så fritt og selvstendig som jeg ønsker trenger jeg gode assistenter.

Jeg har i dag et godt team med assistenter, som jeg gjør mitt beste for at trives, og noen har også vært her gjennom mange år. Men da noen av disse nå går videre fra studier til jobb, trenger jeg nye assistenter. Umiddelbart for kveldsvakter tre kvelder per uke, primært i ukens begynnelse altså mandag, tirsdag og onsdag fra 2100-2330.

Men jeg søker også etter tilkallings assistenter dagtid, arbeidstid. kl 0830-1330. Både for stilling som kveldsvakt og tilkallingsvakt kan det være behov for assistanse på kort varsel, så en stor fordel om du har kort reisevei.

Du må ha fleksibilitet i forhold til å kunne bidra til å få dekket min vaktplan fra måned til måned i samarbeid med meg og mine nåværende assistenter. Vaktplaner settes opp i god tid, og jeg vil være fleksibel i forhold til bytte av vakter. Min oppfatning og erfaring er at om en er positiv og fleksibel, får man det samme tilbake i retur.

For det meste vil arbeidet foregå hjemme hos meg, sentralt beliggende i Bjørvika, få minutters gangavstand fra Oslo S. Men også en tur for å handle og en lunsj i området, eller på treningssenteret rundt hjørnet. Noen ganger på konsert, fotballkamp eller kino. Også fint om du kan bistå under kortere eller lengre reiser.

Arbeidsoppgaver daglig: hjelp med påkledning, handling, renhold bolig, matlaging, assistanse ved trening, reiser og fritidsaktiviteter. Ingen tunge løft. Noe jobb ift. personlig hygiene. Naturlig nok en del faste rutiner, men allikevel en variert jobbsituasjon. Noen dager litt travle, andre roligere.

Erfaring som personlig assistent, eller fra helsesektoren er en fordel, men ingen betingelse. Jeg og assistentene jeg har i dag vil gi deg full opplæring, og de tre første vaktene vil være sammen med en erfaren assistent. Så man får mulighet til å observere og prøve seg litt under veiledning, før man etterhvert begynner å jobbe alene.

Det er ellers ingen formelle krav til stillingen, men du bør ha gode muntlige norskkunnskaper da mye av jobben går ut på å snakke med meg. Det viktigste her, for at vi begge skal trives er kjemien mellom oss.

Høres dette interessant ut for deg, send en skriftlig søknad med CV så raskt som mulig. Det er snarlig tiltredelse for stillingen og aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

I arbeidsforholdet blir jeg blir din daglige leder og Stendi din formelle arbeidsgiver med ordnede arbeidsforhold og tariffestet lønn.

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.