Vil du ha en givende jobb, der du er med å påvirke barn og ungdoms hverdag?

Vi er nå på utkikk etter to dyktige medarbeidere som ønsker å utgjøre en forskjell for barn og unge, og kan tilby faste 100% stillinger i medleverturnus (3-7, 4-7)

Hos oss er ingen dag lik

Den viktigste oppgaven er å være en omsorgsperson for ungdommen som du bor med, og være en person som de kan forholde seg til. Du følger opp, hjelper med skole og er med på andre aktiviteter i hverdagen. Noen ganger er dere ute å bowler, mens andre dager er dere hjemme å ser film, eller gjør noe helt annet. Utover dette tilpasses dagene ut fra ungdommens behov. Hos oss lever dagene sitt eget liv, noe som gir stor variasjon i rollen.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

• Målrettet faglig og miljøterapeutisk arbeid
• Motiverende, inkluderende og følge opp den enkelte i hverdagen
• Samarbeid med foreldre/foresatte, nettverk og samarbeidspartnere
• Følge opp gjeldende lovverk, vedtak og veiledere
• Dokumentering, planarbeid og kartlegging
• Praktiske oppgaver

Er du en som trives i kontakt med mennesker?

Vi ønsker oss miljøterapeuter som er flinke til å skape tillit og gode relasjoner til ungdommen som bor hos oss. For å lykkes med det, ser vi for oss at du som person er tålmodig og forståelsesfull. Du setter alltid mennesket i sentrum, lytter, ser og bygger videre på de gode øyeblikkene til ungdommen.

De som bor her kommer ofte fra en utfordrende livssituasjon, som gjør at de kan oppfatte noe eller reagere på en uforventet måte. Derfor er det viktig at du som person er fleksibel og trygg. Du må kunne omstille deg på kort tid, og du evner å ta dagligdagse utfordringer på strak arm.

Du har en vennlig innstilling og gode samarbeidsevner. Du må trives med å jobbe tett på og sammen med andre mennesker, da dette er en stor del av jobben.

Kvalifikasjoner
:

• 3-årig helse- og sosialfaglig høyskoleutdanning; Barnevernspedagog, vernepleier eller sosionom. Annen treårig høyskoleutdanning vil kunne bli vurdert individuelt.
• Det er ønskelig med traumekompetanse
• Erfaring fra arbeid med mennesker og institusjonsarbeid er en fordel.
• Førerkort kl.B er et krav
• Det er et krav om politiattest
• Behersker godt norsk, skriftlig og muntlig(tilsvarende nivå B1)
• Håndterer elektroniske IKT-verktøy
• Menn oppfordres til å søke

Hvorfor burde du jobbe hos oss?

Vi kan tilby en meningsfull og givende jobb, der du ser hva din innsats betyr for ungdommen som du jobber med.
Stendi legger stor vekt på å se, høre og lytte til de ansatte. Det er alltid rom for dine innspill, tanker og tilbakemeldinger. Det er fordi vi mener at alle, uansett stilling eller bakgrunn, har noe å bidra med.
Faglig og personlig utvikling for våre ansatte er høyt prioritert hos oss. Derfor legger vi til rette for kursing og oppfølging.

Hos oss får du gode karrieremuligheter i et stort selskap. Vi er opptatt av å bruke våre egne ressurser, og for den rette personen er veien kort til en stilling med mer ansvar. Du blir en del av et sterkt kollegialt miljø, der vi tar vare på og heier på hverandre.

Kontaktpersoner:

Navn: Stine Nygaard
Tittel: Institusjonsleder
Nummer: 416 37443
Epost: stine.nygaard@stendi.no

Navn: Trude Røsting
Tittel: Avdelingsleder
Nummer: 924 80823
Epost: trude.rosting@stendi.no

Navn: Johnny Friberg Moe
Tittel: Avdelingsleder
Nummer: 482 36413
Epost: johnny.friberg.moe@stendi.no


Informasjon til deg som søker jobb:

Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har lastet opp dette direkte i Teamtailor.

NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen.

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.