Eline på 15 år søker brukerstyrte personlige assistenter

Hei!

Mitt navn er Eline.
Jeg er 15 år og bor på Grefsen sammen med mine foreldre og to yngre søsken. Til høsten begynner jeg på ny skole, og i den forbindelse trenger jeg og familien min litt hjelp i hverdagen.

Min nye skole ligger på Bjerke, og dette skoleåret kommer jeg til å være litt alene hjemme før og etter skolen. Det vil si; uten mamma og pappa, men jeg skal få en BPA som skal være sammen med meg og hjelpe meg med det jeg trenger denne tiden.

På morgenen trenger jeg hjelp med frokost, tannpuss, pakking av sekk, følge på toalettet, og andre morgenrutiner før jeg blir hentet med taxi.

På ettermiddagene liker jeg å høre på musikk, titte i bøker, gå eller sykle en tur i nærmiljøet eller til svømmehallen.

Jeg har Downs syndrom og trenger derfor litt ekstra hjelp. Jeg har ikke så mange ord jeg kan si, men jeg er veldig god på å forklare meg likevel – jeg bruker bilder, ipad og kroppsspråk. Jeg oppfattes ofte litt sjenert og skeptisk i starten, men når vi blir kjent er jeg skikkelig blid og kosete og jeg elsker å tulle og tøyse! I starten bruker vi tid sammen med familien min og andre som kjenner meg godt, så du skal få god opplæring.

Arbeidstidene vil være ca:
Mandag til torsdag 0730-0830
Tirsdager 1400-1645
Mandager, onsdager og fredager 1445-1645
Disse vaktene kan deles mellom to stillinger. I ferier og på eventuelle familieferier vil det være behov for lengre dager, noe som kan avtales nærmere.

For å kunne jobbe som BPA trenger du plettfri vandel, godt norsk språk, og du må være 18 år eller eldre. I og med at jeg er så glad i å gå i svømmehallen er det ønskelig med en kvinnelig assistent, så jeg kan få den hjelpen jeg trenger i garderoben også.

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.