Jente 20 år trenger gode assistenter til mitt BPA team

Jeg er en jente på 20 år som nylig har flyttet for meg selv i egen leilighet sentralt i Drammen, går på skole(Utdanning) og søker derfor flere assistenter. Jeg er en hyggelig, humoristisk og rolig jente men liker også å finne på mye forskjellig. Som blant annet kjøreturer, være i stallen, se en serie, utforske nye steder eller ting å gjøre.

Jeg har en ryggmargskade etter en alvorlig trafikkulykke og sitter derfor i rullestol med liten gangfunksjon ved hjelp av rullator innendørs, har også bare en arm som fungerer optimalt. I tillegg har jeg en medfødt øyesykdom som innebærer at jeg er sterkt svaksynt og nærsynt.

Dine arbeidsoppgaver hos meg vill for det meste innebære husarbeid, matlaging, rengjøring, handling i matbutikk, gå ut med søpla og kjøring, bli med meg på skole og være der når jeg trenger deg (Du er ikke med inn i skoletimen) og ikke minst synstolkning, spesielt utendørs på nye områder. Jeg har egen rullestol-bil fra NAV men grunnet min synsnedsettelse kan jeg ikke ha førerkort selv å det er derfor et krav om at du som min assistent må ha førerkort klasse b til automat bil.

Jeg er selvstendig når det kommer til påkledning, spising og dusjing.

På fritiden er jeg med venner, er i stallen eller bare slapper av. Jeg har et stort hjerte for dyr og har hatt hund hele livet, per i dag har jeg ikke hund selv men flere i familien og venner av meg har hund så derfor en fordel om du ikke er allergisk. I tillegg har jeg en stor interesse for ridning, jeg har egen hest og er i stallen når jeg har mulighet. Dette er ikke en av dine planlagte faste arbeidsoppgaver men dersom du har godt erfaring med hest og kunne tenkt deg det, er det en mulighet men absolutt ikke et krav.

Jeg søker deg som er fleksibel, spontan, ryddig og liker å bli kjent med nye mennesker, reiseglad, selvstendig, utadvendt, ser muligheter og ikke utfordringer, er løsnings-orientert, positiv, arbeidsglad og som både liker at det skjer litt men også en helt rolig dag. For meg er kjemi og at assistentene trives på jobb viktig og er derfor noe jeg legger stor vekt på.

Jeg er på utkikk etter assistenter til følgende stillingsprosent:

Én i 70-90% stilling (3 måneder midlertidig) Med mulighet for faststilling med samme stillings prosent etter 3 måneder om kjemien er der mellom oss.

Én tilkalling/ringe vikar stilling

Arbeidstider:

Når det gjelder arbeidstider vill dette variere. Dersom du blir ansatt kommer vi til å lage en turnus sammen med de andre assistentene. Vaktene vil bli delt opp i tidlig- og senvakt, hvor du jobber turnus. Vakter løper normalt fra 08-15 og 15-24.

Hos oss får du god opplæring, hvor du under dine første vakter vil følge en assistent som har litt erfaring hos og med meg.

Arbeidsoppgaver:

· Husarbeid

· Matlaging

· Rengjøring

· Gå ut med søpla

· Kjøring til og fra steder

· Bistand med handling

· Synstolkning i butikk, utendørs og lignende

Kvalifikasjoner:

· Førerkort klasse B automat bil

· Plettfri politiattest

· Må kunne flytende muntlig og skriftlig norsk

· ikke allergi mot husdyr eller mot hest

· Helseerfaring er et pluss men absolutt ikke et krav

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.