Er du vår nye miljøterapeut?

Ønsker du en spennende jobb med høyt faglig fokus og hvor brukermedvirkning er i fokus? Vi søker etter ansvarlige og engasjerte miljøterapeuter med en god dose humor. Vil du ha en plass i teamet?

Gå rett til søknad
Spennende karrieremuligheter i Stendi

Bli Stendis nye miljøterapeut i 78,87% stilling på Eidsvoll!

Trives du med variasjon og ulike utfordringer i arbeidsdagen din? Har du også bein i nesa og klarer å stå i krevende situasjoner? Da har du kommet til rett plass!

I denne stillingen bistår du målgruppen rusavhengige med psykiske lidelser ved å håndtere dagen deres gjennom god oppfølging og praktisk bistand. Med andre ord kan du vente deg en variert hverdag i en utrolig givende rolle.

En viktig rolle der du utgjør en forskjell

I denne ansvarsfulle jobben som miljøterapeut bistår du våre beboere som har omsorgstilbud hos oss. 

I boligen disponerer hver beboer sin egen boenhet. Målgruppen har ofte strevsomme dager og trenger dermed den ekstra hjelpen fra deg. Noen av arbeidsoppgavene dine inkluderer renhold og orden i boenhetene/fellesarealene, innkjøp og tilberedelse av felles måltider, kjøre til fastlege/tannlege/behandler/advokat, utlevere medisiner, samt delta på samarbeidsmøter og interne møter. Du kommer til å ha kontakt med fastlege, psykiater, apotek, LAR, DPS, akuttmottak, tannleger osv. for å sikre foreskrevet medisinering og god oppfølging.

Send inn din søknad her

Avdeling: Heldøgns omsorg

Rolle: Miljøterapeut

Steder: Eidsvoll

Stillingstype: Fast ansettelse

Søknadsfrist: 2022-05-27

Utdanningsnivå: Bachelorgrad eller tilsvarende

Yrker: Vernepleier, Sykepleier, Sosionom, Miljøterapeut, Spesialpedagog

Selskap: Stendi AS

Turnus

I rollen jobber du i et fast team med gode kolleger som er fordelt mellom medleverturnus og langvaktsturnus. Det er totalt 14 arbeidsdager over 6 ukers turnusperiode, der du har jobbhelg hver 3. helg.

Turnusen er lagt opp slik:

2 langvakter/ 3 dager fri /2 langvakter/ 9 dager fri /3 langvakter/ 2 dager fri

Det er 2 ledige stillinger. Aktuelle kandidater kontaktes fortløpende!

En rolle tilrettelagt for din egenutvikling og kompetanseheving

Hos oss har vi fokus på at du skal trives på jobb. Du kan dermed vente deg å komme til et hyggelig og trygt arbeidsmiljø med engasjerte kolleger. Vi er opptatt av at du skal vokse i rollen din! Derfor får du muligheten til å utvikle deg både personlig og profesjonelt gjennom grundig opplæring internt og gjennom flere forskjellige kurs.

Du - en nytenkende og initiativtakende miljøterapeut med gode verdier

Vi ser for oss at du har utdanning innen følgende utdanningsretninger: (sykepleie, vernepleie, sosialt arbeid, barnevernspedagogikk, psykologi, ergoterapi, velferdsvitenskap, spesialpedagogikk eller pedagogikk).

Har du erfaring fra tilsvarende arbeid eller miljøterapi er dette en bonus. Brukererfaring kan være en fordel. I tillegg ser vi at du har førerkort klasse B, behersker norsk skriftlig og muntlig, og du må fremlegge politiattest iht. gjeldende lovverk.

Stendis verdier er respekt, ansvar, enkelhet og kunnskap. Det er dermed viktig for oss at du er tydelig i din kommunikasjon, har beboerne i fokus, samarbeider godt med dine kolleger, og liker å holde deg faglig oppdatert. Vi ser etter deg som er trygg i deg selv, er omsorgsfull og har mellommenneskelig nestekjærlighet. Med disse gode egenskapene kommer du til å passe godt inn i vårt dynamiske miljø.

Høres dette ut som stillingen for deg? Da burde søke!

Dersom du blir innkalt til intervju må du ta med CV, godkjente attester og andre

Relevante dokumenter. Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål til stillingen.

Kontakt oss:

Stine Johansen

stine.johansen@stendi.no

Tlf: 97019393

Kort om Stendi

Stendi er Norges største omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, BPA, heldøgns omsorg, hjemmebaserte tjenester og eldreomsorg på vegne av offentlige oppdragsgivere. Navnet Stendi kommer av "stendig" i betydning noe bestandig, solid, varig, noe som består.

Stendi AS er Miljøfyrtårn-sertifisert. Sertifiseringen innebærer at vi har særskilte rutiner og rapporteringer på områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport. Sertifiseringen bidrar til et økt fokus på miljøet og vårt samfunnsansvar, og bidrar til at vi kan oppnå flere av FNs bærekraftsmål. I tillegg er Stendi AS og Stendi Senior AS sertifisert etter ISO 9001:2015, som innebærer at vårt kvalitetssystem etterlever internasjonale krav til et ledelsessystem for kvalitet.


Informasjon til deg som søker jobb:

  • Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av kandidater etter samtykke.
  • Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.
  • Det Kreves politiattest iht gjeldende lovverk

NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

Send inn din søknad her

Om Stendi AS

Stendi er Norges største omsorgsaktør og har i over 30 år levert tjenester på vegne av det offentlige. Gjennom vår kjernevirksomhet ønsker vi å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen. Sammen med våre oppdragsgivere skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle! 

Vi har et landsdekkende tjenestetilbud innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), heldøgns omsorg, hjemmebaserte tjenester og eldreomsorg. 

Medarbeidere 5000