Fast nattevakt og tilkallingsvikarer akuttinstitusjon barnevern

Stendi søker faste nattevakter og tilkallingsvikarer til vår akuttavdeling barnevern i Fredrikstad - er DU vår nye kollega?

Gå rett til søknad
Spennende karrieremuligheter i Stendi

Er du ute etter en spennende og utfordrende stilling der du kan bruke deg selv i et kreativt og positivt miljø, der både tøffe tak, godt arbeidsmiljø og faglige utviklingsmuligheter er en del av arbeidshverdagen?

Vi søker deg som har et brennende engasjement for mennesker og ikke er redd for å stå i vanskelige situasjoner. Du gleder deg over "de små tingene" og er flink til å skape en relasjon med våre beboere! Du vil jobbe med ulike beboere, noe som krever at du er fleksibel, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende, trygg og omsorgsfull. Du må videre være arbeidsvillig og faglig engasjert, og kunne jobbe selvstendig så vel som i team. Du må ha god fysisk og psykisk helse.

Kvalifikasjoner som ønskes er:

  • Barnevernspedagoger, sosionomer, vernepleiere, sykepleiere med videreutdannelse i psykisk helse og lærere med spesped.
  • Erfaring i arbeid med mennesker, institusjonsarbeid er en fordel
  • Førerkort klasse B
Send inn din søknad her

Avdeling: Barnevern

Steder: Fredrikstad

Stillingstype: Deltid, Tilkallingsvikar

Søknadsfrist: 2022-09-30

Utdanningsnivå: Bachelorgrad eller tilsvarende

Tiltredelse: Snarest

Yrker: Sosionom, Barnevernspedagog, Miljøterapeut, Spesialpedagog, Virksomhetsleder

Selskap: Stendi AS

Vi forventer av deg at du:

  • Er trygg og selvstendig i voksenrollen, og er bevisst på at du er en god rollemodell
  • Bidrar til å skape ro og trygghet for ungdommer og kollegaer
  • Er god til å etablere kontakt og bygge relasjoner
  • Er faglig og pedagogisk kreativ og mener det er viktig å motivere og engasjere ungdommer til å ta gode valg
  • Arbeidstid: Nattevakts stillingen utgjør 54% stilling, hvor vaktene er fast oppsatte med 3 netter jobb etterfulgt av 7 netter fri, med 4 netter på jobb og 7 netter fri. Fast stilling 
  • Som tilkallingsvikar vil vaktene variere, og du vil bli ringt etter ved behov. Det vil være behov både på kort og lenger varsel. Det er 11 døgn i måneden som utgjør en 100% stilling.

Det er krav til politiattest for å jobbe hos oss. Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, veiledning og oppfølging- og en fleksibel og variert arbeidsdag.

Send inn din søknad her

Om Stendi AS

Stendi er Norges største omsorgsaktør og har i over 30 år levert tjenester på vegne av det offentlige. Gjennom vår kjernevirksomhet ønsker vi å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen. Sammen med våre oppdragsgivere skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle! 

Vi har et landsdekkende tjenestetilbud innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), heldøgns omsorg, hjemmebaserte tjenester og eldreomsorg. 

Medarbeidere 5000