Klar for en spennende hverdag, der du gjør en forskjell! Stendi søker sykepleier/vernepleier i medleverstilling

Er du en trygg og positiv person som tar utfordringer på strak arm? Er du i tillegg en pådriver som trives med å jobbe med mennesker? Nå ser vi etter de flinkeste folkene til å bli med på laget!

Gå rett til søknad
Spennende karrieremuligheter i Stendi

Avdelingen bistår mennesker med psykiske lidelser og rusavhengighet. Målgruppen har ofte strevsomme dager og trenger dermed den ekstra hjelpen fra deg. Vi er en avdeling som stadig er i utvikling og ønsker en kollega til på laget. I løpet av høsten flytter vi inn i de gamle lokalene etter Stiftelsen Klokkergården i Åsnes Kommune.

Med omsorg i fokus. Slik kommer arbeidshverdagen din til å se ut:

Som sykepleier/ vernepleier blir dine oppgaver å observere pasientene med et klinisk blikk, og dosere medisiner, skrive rapporter, og være til hjelp med din faglige kompetanse. Du kommer til å ha kontakt med fastlege, psykiater, apotek, LAR, DPS, akuttmottak, tannleger osv. for å sikre foreskrevet medisinering og god oppfølging. Du deltar også med på ulike møter sammen med teamet ditt, samt jevnlige møter sammen med kommunen. Noen av arbeidsoppgavene dine inkluderer også renhold og orden i boenhetene/fellesarealene, innkjøp og tilberedelse av felles måltider, og kjøring til avtaler. 

I denne stillingen jobber du medlever-turnus, som vil si at du er på jobb 3-4 døgn, og har en uke fri mellom vaktene. Dette gir deg stor frihet og en fleksibilitet. Med andre ord kan du vente deg en variert hverdag der du møter på ulike utfordringer som du tar på strak arm!

Send inn din søknad her

Avdeling: Heldøgns omsorg

Rolle: Miljøterapeut

Steder: Innlandet

Stillingstype: Fast ansettelse, Heltid

Søknadsfrist: 2022-09-18

Utdanningsnivå: Bachelorgrad eller tilsvarende

Tiltredelse: Snarest

Yrker: Vernepleier, Sykepleier

Selskap: Stendi AS

Det er totalt 14 arbeidsdøgn over en 6 ukers turnusperiode, der du har jobbhelg hver 3. helg. Hverdagen din varer i hovedsak fra 08.00 – 22.00, og du sover og har hvilende nattevakt på boligen. Du er lovpålagt hviletid i hvert arbeidsdøgn.

Som ansatt i omsorgstjenesten hos Stendi blir din oppgave å gjøre hverdagen til våre beboere lettere. Du er med på det gode og det vonde, og står som en trygg støtte i dette. Din hjelp bidrar til å gjøre en positiv forskjell, og sammen skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle.

En hverdag preget av utviklingsmuligheter, godt arbeidsmiljø og fleksibilitet.

Som ansatt hos oss kan du vente deg en rolle der du får vokse både faglig og personlig. Vi har ulike kurs som er skreddersydd til de ulike beboerne slik at du føler deg trygg i møte med utfordringene på jobb. I tillegg får du fleksibilitet i rollen, f.eks at du har muligheten til å bytte til andre avdelinger, samt fleksibilitet i vaktsystemet. Dette gir deg muligheten til å studere eller utvikle deg ved siden av jobb!

Hos Stendi får du en unik rolle hos en trygg arbeidsgiver. Vi tar trivselen og sikkerhet til våre ansatte på alvor, så du får god opplæring slik at du har det beste utgangspunktet når du starter i jobben. Vi har gode lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til at du er forsikret når du er på jobb. Ikke minst får du en utfordrende hverdag fylt med glede, der du hjelper folk med å ha en bra dag!

Du - en trygg person som vil jobbe med mennesker.

Til denne rollen ser vi for oss at du: 

  • Har 3-årig bachelorutdanning som sykepleier eller vernepleier.
  • Er engasjert og tar i et tak når det trengs
  • Er omsorgsfull og har lyst til å jobbe innen omsorgstjenesten
  • Har erfaring innen miljøterapi. 

I denne rollen er ingen dager like, og derfor er det en fordel å være en løsningsorientert og fleksibel person som alltid er klar for nye utfordringer! Vi ser også for oss at du er trygg i deg selv, møter mennesker med respekt, og har forståelse for hvorfor pasientene er på bolig. Alle som jobber i omsorgstjenesten må oppgi politiattest, og snakke godt norsk/ha gjennomført Bergenstest B2. Kjenner du deg igjen i egenskapene som er beskrevet, kommer du til å passe godt hos oss!

Har du noen spørsmål om stillingen? Da er det bare å ta kontakt! Vi ser frem til å ta imot søknaden din. 

Kontaktopplysninger:

Hilde Lilleåsen, avdelingsleder

hilde.lilleasen@stendi.no

Informasjon til deg som søker jobb:

  • I aktuelle stillinger kan helsepersonell som skal yte forsvarlig helsehjelp bli spurt om vaksinasjonsstatus. Du har ikke plikt til å oppgi dette, men uten denne informasjon kan du være diskvalifisert til stillingen.
  • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

Send inn din søknad her

Om Stendi AS

Stendi er Norges største omsorgsaktør og har i over 30 år levert tjenester på vegne av det offentlige. Gjennom vår kjernevirksomhet ønsker vi å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen. Sammen med våre oppdragsgivere skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle! 

Vi har et landsdekkende tjenestetilbud innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), heldøgns omsorg, hjemmebaserte tjenester og eldreomsorg. 

Medarbeidere 5000