Nattvakter til atferdsavdelinger i Trøndelag

Nattvakter med hjerte for de som ikke er vanskelig, men har det vanskelig.

Gå rett til søknad
Spennende karrieremuligheter i Stendi

Er du den vi leter etter?

Vår Atferd institusjon søker flere gode medarbeidere! Vi er derfor på jakt etter supre folk som kan bidra til at de fantastiske beboerne hos oss får en enda bedre, morsommere og lystbetont hverdag. Vi er på utkikk etter deg som kan lytte, skape trygghet og omsorg. 

Vi søker personer med et ønske om å utgjøre en forskjell for våre beboere. Vi søker deg som er trygg i deg selv og evner å sette grenser og se løsninger i utfordrende situasjoner. Du må kunne jobbe systematisk, ha gode samarbeidsevner og sette fag i fokus.

Stillingen gjelder:

59,15% stilling som barnevernspedagog/vernepleier eller sosionom eller annen relevant bachelor innen helse og omsorg i nattvaktturnus, 9 timer pr. vakt 4 netter på, 7 døgn av og 3 netter på, 7 døgn av. Alle nattvakter får også tilbud om å jobbe tilkalling på natt og/eller døgn.

Søknadsfrist: fortløpende

Oppstart: Snarest

Send inn din søknad her

Avdeling: Barnevern

Rolle: Miljøterapeut

Steder: Trondheim

Stillingstype: Deltid

Søknadsfrist: 2022-08-01

Utdanningsnivå: Bachelorgrad eller tilsvarende

Tiltredelse: Snarest

Yrker: Miljøterapeut

Selskap: Stendi AS

Informasjon til deg som søker jobb:

  • Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av kandidater etter samtykke.
  • I aktuelle stillinger kan helsepersonell som skal yte forsvarlig helsehjelp bli spurt om vaksinasjonsstatus. Du har ikke plikt til å oppgi dette, men uten denne informasjon kan du være diskvalifisert til stillingen.
  • Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

Send inn din søknad her

Om Stendi AS

Stendi er Norges største omsorgsaktør og har i over 30 år levert tjenester på vegne av det offentlige. Gjennom vår kjernevirksomhet ønsker vi å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen. Sammen med våre oppdragsgivere skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle! 

Vi har et landsdekkende tjenestetilbud innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), heldøgns omsorg, hjemmebaserte tjenester og eldreomsorg. 

Medarbeidere 5000