Sommervikarer døgn og natt til barnevernsinstitusjoner i Alta

Vi trenger dyktige og stødige vikarer til våre barnevernsinstitusjoner i Alta, vi vil ha et stort behov for vikarer i perioden uke 28, 29, 30 og 31. Det vil også være behov for nattevakter.

Gå rett til søknad
Spennende karrieremuligheter i Stendi

Vi trenger dyktige og stødige vikarer til våre barnevernsinstitusjoner i Alta, vi vil ha et stort behov for vikarer i perioden uke 28, 29, 30 og 31. Det vil også være behov for nattevakter. 

Vi søker deg som har et engasjement for mennesker og ikke er redd for og stå i vanskelige situasjoner. Du vil jobbe med ulike barn og ungdom, noe som krever at du er fleksibel, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull. Du må være arbeidsvillig og engasjert og kunne jobbe selvstendig som i team. Du må ha god fysisk og psykisk helse.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker høyskoleutdanning; barnevernspedagog, sosionom, vernepleier, pedagog med relevant videreutdanning. Rus og traumekompetanse er en fordel. Erfaring i arbeid med mennesker, institusjonsarbeid er en fordel. Personlig egnethet vil bli vektlagt. 

Førerkort kl. B er et krav.

Arbeidstid: medlever.

Send inn din søknad her

Avdeling: Barnevern

Rolle: Miljøterapeut

Steder: Alta

Stillingstype: Tilkallingsvikar, Vikar

Søknadsfrist: 2022-06-13

Utdanningsnivå: Bachelorgrad eller tilsvarende

Tiltredelse: Etter avtale

Yrker: Vernepleier, Sykepleier, Sosionom, Barnevernspedagog, Miljøterapeut, Spesialpedagog

Selskap: Stendi AS

Det er krav til politiattest for og jobbe hos oss. Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner , veiledning og oppfølging - og en fleksibel og variert arbeidsdag. Søknader med vitnemål og attester vedlagt vil bli prioritert.

Har du spørsmål vedrørende det å jobbe hos oss så kontakt institusjonsleder: Anette Pettersen tlf.: 98 89 53 85 eller mail: anette.pettersen@stendi.no eller avdelingsleder: Bjørnulf Fredriksen tlf.: 98 60 22 63 eller mail: bj.fre driksen@stendi.no 

Send inn din søknad her

Om Stendi AS

Stendi er Norges største omsorgsaktør og har i over 30 år levert tjenester på vegne av det offentlige. Gjennom vår kjernevirksomhet ønsker vi å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen. Sammen med våre oppdragsgivere skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle! 

Vi har et landsdekkende tjenestetilbud innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), heldøgns omsorg, hjemmebaserte tjenester og eldreomsorg. 

Medarbeidere 5000