Stendi Heimta AS søker 2 stk 100% Helsefagarbeidere til ny bolig for psykisk utviklingshemmede på Frogner

Er du en trygg og positiv person som tar utfordringer på strak arm? Er du i tillegg en pådriver som trives med å jobbe med mennesker? Vi trenger deg på laget til ny bolig på Frogner i Oslo!

Gå rett til søknad
Spennende karrieremuligheter i Stendi

Med omsorg i fokus

Slik kommer arbeidshverdagen din til å se ut:

Vi ser etter deg som liker å gi av deg selv til brukere som er i behov av ditt helhetlige deg; din kompetanse, din omsorg, din empati og din positive vilje til å spre glede og livskvalitet for andre. Brukerne som bor i Munthesgate har store omsorgsbehov, og trenger deg som brenner for å yte omsorg med fokus på kvalitet og høy trivsel. 

Boligen har plass til 8 beboere, med egne leiligheter og fellesareal både inne og ute. Boligen er helt ny og tilrettelagt for brukergruppen med høy standard. Her er det mye fint samspill og trygge rammer for beboerne. 

Som helsefagarbeider ved boligen vil du ha ansvarsområder og være primærkontakt for beboere. Dine oppgaver er direkte miljøarbeid med beboere, faglige og administrative oppgaver og praktiske oppgaver på bolig. Du er også med på ulike møter sammen med teamet ditt, samt jevnlige møter sammen med bydel, pårørende og eksterne. I denne stillingen jobber du 100% dag/kveld turnus med arbeid hver 3 helg. Med andre ord kan du vente deg en variert hverdag der du møter på ulike utfordringer som du tar på strak arm! Dersom dette fenger deg, ikke nøl med å sende oss en søknad!

Send inn din søknad her

Avdeling: Heldøgns omsorg

Rolle: Helsefagarbeider

Steder: Oslo

Stillingstype: Fast ansettelse

Søknadsfrist: 2022-10-02

Utdanningsnivå: Yrkesskole / videregående skole

Tiltredelse: Snarest

Yrker: Miljøarbeider

Selskap: Stendi Heimta AS

Som ansatt i omsorgstjenesten hos Stendi blir din oppgave å gjøre hverdagen til våre beboere lettere. Du er med på det gode og det vonde, og står som en trygg støtte i dette. Din hjelp bidrar til å gjøre en positiv forskjell, og sammen skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle.

En hverdag preget av utviklingsmuligheter, godt arbeidsmiljø og fleksibilitet

 • 100% stilling dag/kveld/helg
 • Gode pensjonsordninger og konkurransedyktige betingelser
 • Engasjerte kollegaer og et godt miljø
 • Være med å påvirke i prosessen med å starte ny bolig
 • Intern og ekstern opplæring/kurs

Som helsefagarbeider hos oss kan du vente deg en rolle der du får vokse både faglig og personlig. Vi har ulike kurs som er skreddersydd til de ulike brukerne slik at du føler deg trygg i møte med utfordringene på jobb. Hver avdeling har sosiale sammenkomster, som lønningspils, sommerfest og julebord. Du kan dermed vente deg å komme til et hyggelig arbeidsmiljø der du blir godt ivaretatt. I tillegg får du fleksibilitet i rollen, f.eks at du har muligheten til å bytte til andre avdelinger, samt fleksibilitet i vaktsystemet. Dette gir deg muligheten til å studere eller utvikle deg ved siden av jobb!

Hos Stendi får du en unik rolle hos en trygg arbeidsgiver. Vi tar trivselen og sikkerhet til våre ansatte på alvor, så du får god opplæring slik at du har det beste utgangspunktet når du starter i jobben. Vi har gode lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til at du er forsikret når du er på jobb. Ikke minst får du en utfordrende hverdag fylt med glede, der du hjelper folk med å ha en bra dag!

Du - en trygg person som vil jobbe med mennesker

Til denne rollen ser vi for oss at du: 

 • Autorisasjon som helsefagarbeider eller relevant erfaring fra brukergruppen
 • Er engasjert og tar i et tak når det trengs
 • Er omsorgsfull og har lyst til å jobbe innen omsorgstjenesten
 • Har tatt ulike kurs som kan passe rollen, som ambulanse-kurs eller andre kurs, men dette er kun en fordel
 • Særs personlig egnethet
 • Flink til å bygge relasjoner

I denne rollen er ingen dager like, og derfor er det en fordel å være en løsningsorientert og fleksibel person som alltid er klar for nye utfordringer! Vi ser også for oss at du er trygg i deg selv, møter mennesker med respekt, og har forståelse for hvorfor pasientene er på bolig. Alle som jobber i omsorgstjenesten må oppgi politiattest, og snakke godt norsk/ha gjennomført Bergenstest B2. Kjenner du deg igjen i egenskapene som er beskrevet, kommer du til å passe godt hos oss!

Har du noen spørsmål om stillingen? Da er det bare å ta kontakt! Vi ser frem til å ta imot søknaden din. 

Kontaktperson:

 • Navn: Benedicte Furuseth-Haugen
 • Tittel: Avdelingsleder 
 • Nummer: 91908288

Informasjon til deg som søker jobb:

 • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

Send inn din søknad her

Om Stendi AS

Stendi er Norges største omsorgsaktør og har i over 30 år levert tjenester på vegne av det offentlige. Gjennom vår kjernevirksomhet ønsker vi å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen. Sammen med våre oppdragsgivere skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle! 

Vi har et landsdekkende tjenestetilbud innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), heldøgns omsorg, hjemmebaserte tjenester og eldreomsorg. 

Medarbeidere 5000