Vernepleier/sykepleier søkes. Heldøgns omsorg (medleverturnus)

Vil du bli en del av en motivert avdeling som sammen med en fremover-lent avdelingsleder vil drive et fantastisk sted for brukerne våre å bo?

Gå rett til søknad
Spennende karrieremuligheter i Stendi

Stilling

Vernepleier eller Sykepleier

100% Fast stilling

Turnus: 3 - 7 - 4 - 7 Medlever

Avdelingen

Nannas vei (1) er en nyoppusset bolig med fine fasiliteter, med en godt etablert og flott personalgruppe på Rykkinn. Avdelingen yter heldøgns omsorgstjenester til våre brukere med ulike bistandsbehov. 

Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av individuelle tjenester gjennom høyt faglig fokus i alle ledd. For å sitere personalet i avdelingen, kan vi tilby en spennende, ofte morsom arbeidshverdag med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver. 

Konkret driver vi med målrettet miljøarbeid med fokus på den enkeltes evner og ressurser, og er opptatt av at våre brukere skal ha en meningsfull, innholdsrik hverdag hvor følelse av egenmestring er i fokus. På lik linje er vi veldig opptatt av at personalet, som er fundamentet avdelingen, skal ha en arbeidsplass hvor deres utvikling, og trivsel er viktig.

Målgruppen vår er mennesker med utviklingshemming og ulike psykiske lidelser som har et bo- og omsorgstilbud hos oss. Vi bistår den enkelte bruker med oppfølging av ADL-ferdigheter, oppfølging av ernæring, tilrettelegging av hverdagsaktiviteter med mer. Vi ønsker å veilede, og tilrettelegge for dem i livet, i den hensikt at de skal få å oppnå det dem selv måtte ha ambisjoner om – la det være i arbeidslivet, skolegang eller en annen interesse.

Send inn din søknad her

Avdeling: Heldøgns omsorg

Rolle: Miljøterapeut

Steder: Bærum, Viken

Stillingstype: Fast ansettelse, Heltid

Søknadsfrist: 2022-08-01

Utdanningsnivå: Bachelorgrad eller tilsvarende

Tiltredelse: Fortløpende

Yrker: Vernepleier, Sykepleier

Selskap: Stendi AS

Hvem vi søker etter

Vi har behov for en miljøterapeut med bakgrunn som vernepleier eller sykepleier, og søker deg som gjerne har erfaring fra arbeid med utviklingshemming, psykiatri og målrettet miljøarbeid. Du skal være kjent med Hol Kap 9, og enten har erfaring som faglig ansvarlig rundt ett vedtak, eller være interessert i å få den erfaringen. 

Vi søker deg som kan like å være med på en treningsøkt, spille spill eller gå ut på tur. Som gjerne drar på kino, bowling, gokart eller andre opplevelser, og som samtidig evner å sette grenser og skape trygge rammer gjennom gode relasjoner i arbeid med mennesker. Du må like å ha en aktiv arbeidshverdag i utgangspunktet, men også kunne håndtere dager hvor det det er mindre aktivitet. Parallelt bør du kunne tilvenne deg at det i perioder kan forekomme utfordrende atferd.

Du kan identifisere deg med Stendi sine verdier som er respekt, ansvar, enkelhet og kunnskap.

Stendi AS er en kunnskapsbedrift og vi legger til rette for faglig videreutvikling. Region Øst kan tilby et spennende og utviklende fagmiljø med tverrfaglig kompetanse og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har tariffavtale og avtale om inkluderende arbeidsliv. Stendi er opptatt av et godt arbeidsmiljø og legger vekt på å bygge en kultur preget av engasjement, fleksibilitet og kreativitet.

Kvalifikasjoner

- Vernepleier/Sykepleier 

- Førerkort klasse B 

- Gode skriftlige og muntlige ferdigheter 

- Det kreves politiattest ihht. gjeldende lovverk

Kontaktperson

Jakob Malmquist

Epost: Jakob.malmquist@stendi.no 

Tlf: 46646486
Informasjon til deg som søker jobb:

  • Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av kandidater etter samtykke.
  • Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.
  • Det Kreves politiattest iht gjeldende lovverk

NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

Send inn din søknad her

Om Stendi AS

Stendi er Norges største omsorgsaktør og har i over 30 år levert tjenester på vegne av det offentlige. Gjennom vår kjernevirksomhet ønsker vi å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen. Sammen med våre oppdragsgivere skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle! 

Vi har et landsdekkende tjenestetilbud innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), heldøgns omsorg, hjemmebaserte tjenester og eldreomsorg. 

Medarbeidere 5000