Vi søker engasjerte ansatte til Langvakt/kveldsvaktsturnus i Oslo

Vi er på utkikk etter miljøterapeuter, men vil også prate med deg som er student på siste året for relevant bachelor eller er utdannet helsefagarbeider med minimums 5 års relevant arbeidserfaring.

Gå rett til søknad
Spennende karrieremuligheter i Stendi

Med omsorg i fokus

Slik kommer arbeidshverdagen din til å se ut: Ved våre avdelinger vil store deler av dagen bestå av brukerrettet arbeid, utover dette er journalføring og metodisk oppfølgning av målrettet miljøarbeid også være en del av dine arbeidsoppgaver. Vi søker deg som er trygg, tar initiativ og har evnen til å skape gode relasjoner. I denne stillingen jobber du turnus, med langvakter og/eller kveldsvakter og ofte lengre friperioder. Vi vil i denne prosessen ansette miljøterapeuter og/eller faglig sterke helsefagarbeidere/studenter til ulike avdelinger i Oslo. Dette er en stilling for deg som ønsker å utvikle deg faglig og ta på deg ansvar i krevde situasjoner. Er du sykepleier/vernepleierstudent vil turnusen kunne kombineres med et skoleløp. 

Ved våre avdelinger bor det mennesker med svært ulike utfordringer. Vi har avdelinger med brukere med lett psykisk utviklingshemming, utfordrende atferd og komplekse psykiatriske tilleggsdiagnoser og ønsker vi deg som har erfaring med bruk av tvang og makt etter HOL kap. 9. I tillegg er vi på utkikk etter ansatte ved avdelinger med brukere med komplekse psykiatriske diagnoser med tilleggsutfordringer innen rus og/eller utfordrende atferd. Flere av våre brukere har dobbeltdiagnoser eller har av andre årsaker behov for høyere bemanningstetthet. Det er ønskelig at du spesifiserer hvilken brukergruppe du har erfaring med i søkerbrevet. Samtidig er dagene ulike og det er ofte høyt tempo, derfor er vi på utkikk etter deg som har evnen til å omstille deg og arbeide med mennesker uavhengig av deres utfordringer. Med andre ord kan du vente deg en variert hverdag der du møter på ulike utfordringer som du tar på strak arm!

Send inn din søknad her

Avdeling: Heldøgns omsorg

Rolle: Miljøterapeut

Steder: Oslo

Stillingstype: Fast ansettelse, Engasjement

Søknadsfrist: 2022-10-21

Utdanningsnivå: Fagskole, Bachelorgrad eller tilsvarende

Tiltredelse: Snarest

Yrker: Vernepleier, Sykepleier, Sosionom, Helsefagarbeider, Barnevernspedagog, Miljøterapeut

Selskap: Stendi Heimta AS

Som ansatt i omsorgstjenesten hos Stendi Heimta blir din oppgave å gjøre hverdagen til våre beboere lettere. Du er med på det gode og det vonde, og står som en trygg støtte i dette. Din hjelp bidrar til å gjøre en positiv forskjell, og sammen skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle.

En hverdag preget av utviklingsmuligheter, godt arbeidsmiljø og fleksibilitet

Som ansatt hos oss kan du vente deg en rolle der du får vokse både faglig og personlig. Vi har ulike kurs og støttende oppfølgning av ansatte i ansvarsroller slik at du føler deg trygg i møte med utfordringene på jobb. Vi har et godt arbeidsmiljø med fokus på sosiale sammenkomster, lønningspils, sommerfest og julebord. Det vil være mulighet for utvikling internt og det vises tillitt til stødige ansatte med ansvarsroller.

Hos Stendi Heimta får du en unik rolle hos en trygg arbeidsgiver. Vi tar trivselen og sikkerhet til våre ansatte på alvor, så du får god opplæring slik at du har det beste utgangspunktet når du starter i jobben. Vi har gode lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til at du er forsikret når du er på jobb. Ikke minst får du en utfordrende hverdag fylt med glede, der du hjelper folk med å ha en bra dag!

Du - en trygg person som vil jobbe med mennesker

Til denne rollen ser vi for oss at du: 

  • Ønskelig med 3-årig bachelorutdanning som vernepleier eller miljøterapeut (sosionom, velferdsviter, barnevernspedagog, psykologi eller lignende).
  • Er engasjert, initiativrik og tar i et tak når det trengs.
  • Er omsorgsfull og tåler krevende eller truende atferd.
  • Er sosial, omgjengelig og trives i team, da man jobber tett på sine kollegaer.
  • Det stilles minimumskrav om fagbrev innen sosialfagligarbeid, eller som tredjeårsstudent på høyskole/universitet innen sosiale fag.  

I denne rollen er ingen dager like, og derfor er det en fordel å være en løsningsorientert og fleksibel person som alltid er klar for nye utfordringer! Vi ser også for oss at du er trygg i deg selv, møter mennesker med respekt, og har forståelse for hvorfor pasientene er på bolig. Alle som jobber i omsorgstjenesten må oppgi politiattest, og snakke godt norsk/ha gjennomført Bergenstest B2. Kjenner du deg igjen i egenskapene som er beskrevet, kommer du til å passe godt hos oss!

Søkere som ikke oppfyller kravene eller som mangler formell kompetanse vil få direkte avslag. Personlig egnethet i møte med våre brukere vektlegges i stor grad. Menn oppfordres til å søke. Tiltredelse ønskes snarest men vi har forståelse for oppsatt oppsigelsestid.

Har du noen spørsmål om stillingen? Da er det bare å ta kontakt! Vi ser frem til å ta imot søknaden din.

Kontaktperson:

  • Navn: Helle Jamtvedt Bruun
  • Tittel: Avdelingsleder Oslo
  • Nummer: 403 19 539

Informasjon til deg som søker jobb:

  • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

Send inn din søknad her

Om Stendi AS

Stendi er Norges største omsorgsaktør og har i over 30 år levert tjenester på vegne av det offentlige. Gjennom vår kjernevirksomhet ønsker vi å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen. Sammen med våre oppdragsgivere skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle! 

Vi har et landsdekkende tjenestetilbud innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), heldøgns omsorg, hjemmebaserte tjenester og eldreomsorg. 

Medarbeidere 5000