Vi søker helsefagarbeidere i 2 x nattevakt stillinger på Gaupen!

Er du en trygg og positiv person som tar utfordringer på strak arm? Er du i tillegg en pådriver som trives med å jobbe med mennesker? Nå ser vi etter de flinkeste folkene til å bli med på laget!

Gå rett til søknad
Spennende karrieremuligheter i Stendi

Med omsorg i fokus

Slik kommer arbeidshverdagen din til å se ut:

I vår avdeling har vi flere beboere som bor under samme tak, og er en relativt stor personalgruppe lokalisert i en egen base i boligen. De ansatte er delt inn i team og jobber i en 3/7/4/7 turnus.

Vi bistår våre beboere med hverdagslige gjøremål, stell og pleie, bo-trening, aktiviteter og oppfølging for å nevne noe.

Som våken nattevakt hos oss vil du ha arbeidstid mellom 22.00 og 08.00, og her vil du måtte jobbe selvstendig gjennom vakten, med mulighet for bistand fra hvilende medlever eller annen våken nattevakt på boligen. Stillingen er på 65,73%.

Du vil ha ulike oppgaver som skal utføres i løpet av vakten, tilpasset den enkelte beboer. Grundig opplæring vil bli gitt.

Som ansatt i omsorgstjenesten hos Stendi blir din oppgave å gjøre hverdagen til våre beboere lettere. Du er med på det gode og det vonde, og står som en trygg støtte i dette. Din hjelp bidrar til å gjøre en positiv forskjell, og sammen skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle.

Send inn din søknad her

Avdeling: Heldøgns omsorg

Rolle: Helsefagarbeider

Steder: Innlandet

Stillingstype: Fast ansettelse

Søknadsfrist: 2022-11-14

Utdanningsnivå: Yrkesskole / videregående skole, Fagskole

Tiltredelse: 01.12.22

Yrker: Helsefagarbeider

Selskap: Stendi AS

En hverdag preget av utviklingsmuligheter og fleksibilitet

Som helsefagarbeider hos oss kan du vente deg en rolle der du får vokse både faglig og personlig. Vi har ulike kurs som er skreddersydd til de ulike beboerne slik at du skal føle deg trygg i møte med utfordringene på jobb. I tillegg får du fleksibilitet i rollen, ved at du f.eks har mulighet til å bytte til andre avdelinger, samt fleksibilitet i vaktsystemet. Dette gir deg muligheten til å studere eller utvikle deg ved siden av jobb.

Hos Stendi får du en unik rolle hos en trygg arbeidsgiver. Vi tar trivselen og sikkerhet til våre ansatte på alvor, så du får god opplæring slik at du har det beste utgangspunktet når du starter i jobben. Vi har gode lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til at du er forsikret når du er på jobb. Ikke minst får du en utfordrende hverdag fylt med glede, der du hjelper folk med å ha en bra dag!

Du - en trygg person som vil jobbe med mennesker

Til denne rollen ser vi for oss at du: 

 • Er utdannet helsefagarbeider, eller er under utdanning som helsefagarbeider
 • Er engasjert og tar i et tak når det trengs
 • Er omsorgsfull og har lyst til å jobbe innen omsorgstjenesten
 • Har tatt ulike kurs som kan passe rollen
 • Har erfaring med stell og pleie
 • Har erfaring med å stå i utfordrende situasjoner
 • Evner å jobbe selvstendig og i team

I denne rollen er ingen dager like, og derfor er det en fordel å være en løsningsorientert og fleksibel person som alltid er klar for nye utfordringer! Vi ser også for oss at du er trygg i deg selv, møter mennesker med respekt, og har forståelse for hvorfor pasientene er på bolig. Alle som jobber i omsorgstjenesten må oppgi politiattest, og snakke godt norsk/ha gjennomført Bergenstest B2. Kjenner du deg igjen i egenskapene som er beskrevet, kommer du til å passe godt hos oss!

Har du noen spørsmål om stillingen? Da er det bare å ta kontakt! Vi ser frem til å ta imot søknaden din. 

Kontaktperson:

 • Navn: Ann Catrin Hagen
 • Tittel: Avdelingsleder
 • E-post: ann.catrin.hagen@stendi.no

Informasjon til deg som søker jobb:

 • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

Send inn din søknad her

Om Stendi AS

Stendi er Norges største omsorgsaktør og har i over 30 år levert tjenester på vegne av det offentlige. Gjennom vår kjernevirksomhet ønsker vi å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen. Sammen med våre oppdragsgivere skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle! 

Vi har et landsdekkende tjenestetilbud innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), heldøgns omsorg, hjemmebaserte tjenester og eldreomsorg. 

Medarbeidere 5000