Vi søker tilkallingsvikarer til boliger i Elverum

Ønsker du en spennende jobb? Vi søker engasjerte og positive personer til å jobbe på våre omsorgsboliger i Elverum.

Gå rett til søknad
Spennende karrieremuligheter i Stendi

Stendi er Norges største private omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), bo- og omsorgstjenester, eldreomsorg og hjelp i hjemmet.

Vi søker engasjerte og positive personer til våre boliger i Elverum. Du evner å sette grenser og skape trygge rammer gjennom gode relasjoner i arbeid med mennesker. Vi tilbyr en variert arbeidshverdag med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver til mennesker med psykiatri og/eller rusutfordringer. Som miljøarbeider vil du være med å hjelpe våre tjenestemottakere til et selvstendig og meningsfullt liv. Vi driver målrettet miljøarbeid med fokus på den enkeltes evner og ressurser, og er opptatt av at våre tjenestemottakere skal ha en meningsfull hverdag som er individuelt tilpasset. Det kan forekomme utfordrende atferd.

Vi har medlever-turnus som innebærer at du lever med tjenestemottaker de døgnene du er på jobb. Som medlever vil du oppleve både dager med mye aktivitet utenfor boligen, og andre dager hvor mye tid tilbringes i boligen. I enkelte av boligene har vi i tillegg våken nattevakt. Som nattevakt vil du oppleve både netter med mye uro, og andre netter hvor det er stille. 

Vi ønsker vikarer som kan avhjelpe oss med sommerferieavviklingen vår, men det er en fordel om du kan starte opp allerede nå og kan tenke deg og fortsette utover høsten. Vi ønsker vikarer som blir hos oss i lengre perioder fordi det skaper trygghet og forutsigbarhet både for tjenestemottakere og kollegaer. Vi trenger vikarer som kan jobbe både medlever-vakter og våkne nattevakter.

Send inn din søknad her

Avdeling: Heldøgns omsorg

Rolle: Miljøarbeider

Steder: Elverum

Stillingstype: Tilkallingsvikar

Søknadsfrist: 2022-05-01

Utdanningsnivå: Yrkesskole / videregående skole

Yrker: Miljøarbeider

Selskap: Stendi Heimta AS

Kvalifikasjoner

 • Erfaring fra arbeid med mennesker og et ønske om en karriere innen pleie og omsorg
 • Førerkort klasse B

Personlige egenskaper

 • Vi søker målrettet og strukturerte miljøarbeidere
 • Du har gode samarbeidsevner og samtidig kunne jobbe selvstendig,
 • Stå-på-vilje og personlig egnethet vil vektlegges.
 • Flink til å bygge relasjoner
 • Bidra til et godt arbeidsmiljø

Vi tilbyr

 • Mulighet for medlever-vakter (3/7 – 4/7) og våken natt
 • Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø
 • Intern opplæring og kursing
 • Veiledning i miljøet
 • Gode muligheter for personlig og profesjonell vekst i et selskap i fremgang

Det kreves politiattest ihh til gjeldende lovverk.

SØKNADSFRIST: 31.5.22

KONTAKTPERSON: Bente Svendsen tlf. 91 90 11 46


Informasjon til deg som søker jobb:

 • Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av kandidater etter samtykke.
 • Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.
 • Det Kreves politiattest iht gjeldende lovverk

NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

Send inn din søknad her

Om Stendi AS

Stendi er Norges største omsorgsaktør og har i over 30 år levert tjenester på vegne av det offentlige. Gjennom vår kjernevirksomhet ønsker vi å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen. Sammen med våre oppdragsgivere skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle! 

Vi har et landsdekkende tjenestetilbud innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), heldøgns omsorg, hjemmebaserte tjenester og eldreomsorg. 

Medarbeidere 5000