Vil du ha en givende jobb, der du er med å påvirke barn og ungdoms hverdag?

Vi jobber hver dag for at flere skal ha det bra. Vi gir barn og ungdom et hjem med trygge rammer og stabilitet slik at de får det beste grunnlaget for en fin barndom.

Gå rett til søknad
Spennende karrieremuligheter i Stendi

Hos oss er ingen dag lik

Den viktigste oppgaven er å være en omsorgsperson for barna eller ungdommen som du bor med, og være en person som de kan forholde seg til. Du følger opp, hjelper med skole og er med på andre aktiviteter i hverdagen. Noen ganger er dere ute å bowler, mens andre dager er dere hjemme å ser film, eller gjør noe helt annet. Utover dette tilpasses dagene ut fra barna og ungdommens behov. Hos oss lever dagene sitt eget liv, noe som gir stor variasjon i rollen.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Målrettet faglig og miljøterapeutisk arbeid
 • Motiverende, inkluderende og føle opp den enkelte i hverdagen
 • Samarbeid med foreldre/foresatte, nettverk og samarbeidspartnere 
 • Følge opp gjeldende lovverk, vedtak og veiledere
 • Dokumentering, planarbeid og kartlegging
 • Delta i ulike møter, bidra til faglige refleksjoner og vurderinger
 • Praktiske oppgaver
Send inn din søknad her

Avdeling: Barnevern

Rolle: Barnevernspedagog/Sosionom/Vernepleier

Steder: Stavanger

Stillingstype: Tilkallingsvikar

Søknadsfrist: 2022-10-30

Utdanningsnivå: Bachelorgrad eller tilsvarende

Tiltredelse: Snarest

Yrker: Vernepleier, Sosionom, Barnevernspedagog, Miljøterapeut

Selskap: Stendi AS

Er du en som trives i kontakt med mennesker?

Vi ønsker oss en person som er flink til å skape tillit og gode relasjoner til barna og ungdommen som bor hos oss. For å lykkes med det, ser vi for oss at du som person er tålmodig og forståelsesfull. Du setter alltid menneske i sentrum, lytter, ser og bygger videre på de gode øyeblikkene til barna og ungdommen.

De som bor her kommer ofte fra en utfordrende livssituasjon, som gjør at de kan oppfatte noe eller reagere på en uforventet måte. Derfor er det viktig at du som person er fleksibel og trygg. Du må kunne omstille deg på kort tid, og du evner å ta dagligdagse utfordringer på strak arm.

Du har en vennlig innstilling og gode samarbeidsevner. Du må trives med å jobbe tett på og sammen med andre mennesker, da dette er en stor del av jobben.

Kvalifikasjoner:

 • 3-årig helse- og sosialfaglig høyskoleutdanning; Barnevernspedagog, vernepleier eller sosionom. Annen treårig høyskoleutdanning kan være aktuelt.
 • Det er ønskelig med traumekompetanse
 • Erfaring fra arbeid med mennesker og institusjonsarbeid er en fordel.
 • Førerkort kl, B er et krav
 • Det er et krav om politiattest
 • Behersker godt norsk, skriftlig og muntlig(tilsvarende nivå B1)
 • Håndterer elektroniske IKT-verktøy

Hvorfor burde du jobbe hos oss?

Vi kan tilby en meningsfull og givende jobb, der du ser hva din innsats betyr for barna og ungdommen som du jobber med.

Stendi legger stor vekt på å se, høre og lytte til de ansatte. Det er alltid rom for dine innspill, tanker og tilbakemeldinger. Det er fordi vi mener at alle, uansett stilling eller bakgrunn, har noe å bidra med.

Faglig og personlig utvikling for våre ansatte er høyt prioritert hos oss. Derfor legger vi til rette for kursing og oppfølging. 

Hos oss får du gode karrieremuligheter i et stort selskap. Vi er opptatt av å bruke våre egne ressurser, og for den rette personen er veien kort til en stilling med mer ansvar.

Du blir en del av et sterkt kollegialt miljø, der vi tar vare på og heier på hverandre. Vi har også en sommerfest og julefest for våre ansatte, og legger til rette for andre sosiale aktiviteter. 

Arbeidstid vil være varierende mellom døgn, aften og natt etter behov. 

Kontaktperson:

 • Navn: Kristin Svarstad
 • Tittel: Avdelingsleder
 • Nummer: 40239008

Søknadsfrist: 30.10.22

Tiltredelse: Snarest

Informasjon til deg som søker jobb:

 • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

Send inn din søknad her

Om Stendi AS

Stendi er Norges største omsorgsaktør og har i over 30 år levert tjenester på vegne av det offentlige. Gjennom vår kjernevirksomhet ønsker vi å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen. Sammen med våre oppdragsgivere skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle! 

Vi har et landsdekkende tjenestetilbud innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), heldøgns omsorg, hjemmebaserte tjenester og eldreomsorg. 

Medarbeidere 5000