Vil du ha en givende jobb, der du er med å påvirke barn og ungdoms hverdag? Tilkallingsvikarer søkes

Vi jobber hver dag for at flere skal ha det bra. Vi gir barn og ungdom et hjem med trygge rammer og stabilitet slik at de får det beste grunnlaget for en fin barndom.

Gå rett til søknad
Spennende karrieremuligheter i Stendi

Hos oss er ingen dag lik

Stendi Barnevern søker etter dyktige tilkallingsvikarer til våre tiltak i Tromsø og omegn.

Vi ser etter engasjerte og nytenkende personer, som har lyst til å være med å skape et godt hjem for de som bor i våre boliger. Vi tilbyr en spennende arbeidshverdag med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver. Som miljøpersonale vil du være med å hjelpe våre beboere til et selvstendig og meningsfullt liv.

Den viktigste oppgaven er å være en omsorgsperson for barna eller ungdommen som du bor med, og være en person som de kan forholde seg til. Du følger opp, hjelper med skole og er med på andre aktiviteter i hverdagen. Noen ganger er dere ute å bowler, mens andre dager er dere hjemme å ser film, eller gjør noe helt annet. Utover dette tilpasses dagene ut fra barna og ungdommens behov. Hos oss lever dagene sitt eget liv, noe som gir stor variasjon i rollen.

Vi ønsker oss en person som er flink til å skape tillit og gode relasjoner til barna og ungdommen som bor hos oss. For å lykkes med det, ser vi for oss at du som person er tålmodig og forståelsesfull. Du setter alltid menneske i sentrum, lytter, ser og bygger videre på de gode øyeblikkene til barna og ungdommen.

De som bor her kommer ofte fra en utfordrende livssituasjon, som gjør at de kan oppfatte noe eller reagere på en uforventet måte. Derfor er det viktig at du som person er fleksibel og trygg. Du må kunne omstille deg på kort tid, og du evner å ta dagligdagse utfordringer på strak arm.

Du har en vennlig innstilling og gode samarbeidsevner. Du må trives med å jobbe tett på og sammen med andre mennesker, da dette er en stor del av jobben.

Send inn din søknad her

Avdeling: Barnevern

Rolle: Miljøarbeider

Steder: Tromsø

Stillingstype: Tilkallingsvikar

Søknadsfrist: 2022-11-27

Utdanningsnivå: Yrkesskole / videregående skole, Bachelorgrad eller tilsvarende

Tiltredelse: Etter avtale

Yrker: Vernepleier, Sosionom, Helsefagarbeider, Barnevernspedagog, Miljøarbeider, Miljøterapeut, Spesialpedagog

Selskap: Stendi AS

Kvalifikasjoner:

Vi ser spesielt etter personer som liker å samarbeide med kollegaer, som er trygg på seg selv og tilpasningsdyktig i kommunikasjonen med våre ungdommer. Du kan identifisere deg med Stendi sine verdier som er respekt, ansvar, enkelhet og kunnskap.

Vi har behov for tilkallingsvikarer som kan jobbe døgn eller nattevakter.

Hos Stendi får du en unik rolle hos en trygg arbeidsgiver. Vi tar trivselen og sikkerhet til våre ansatte på alvor, så du får god opplæring slik at du har det beste utgangspunktet når du starter i jobben. Vi har gode lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til at du er forsikret når du er på jobb. Ikke minst får du en utfordrende hverdag fylt med glede, der du hjelper folk med å ha en bra dag!

Du - en trygg person som vil jobbe med mennesker

Kvalifikasjoner for stillingen:

 • Du behersker norsk skriftlig og muntlig
 • Relevant utdanning er å foretrekke, men ikke et krav
 • Du har førerkort klasse B
 • Erfaring fra tilsvarende arbeid vil vektlegges
 • Det kreves politiattest ihht. til gjeldene lovverk

Personlige egenskaper:

 • Du er målrettet og strukturert
 • Du er tydelig i din kommunikasjon
 • Du evner å stå i krevende situasjoner
 • Du har alltid beboerne i fokus, og bistår de til meningsfull hverdag
 • Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • Du liker å holde deg oppdatert innen eget fagområde og deltar gjerne i faglig utviklende samarbeid
 • Du samarbeider godt med dine kolleger samtidig som du evner å jobbe selvstendig
 • Du har verdier som bidrar til et godt arbeidsmiljø
 • Personlig egnethet vil vektlegges

Hva kan vi tilby:

 • Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø
 • Trygt psykososialt arbeidsmiljø, med fokus på trivsel
 • Intern opplæring og kursing
 • Gode muligheter for personlig og profesjonell vekst i et selskap i fremgang
 • Lønn etter gjeldende tariff

Informasjon til deg som søker jobb:

I aktuelle stillinger kan helsepersonell som skal yte forsvarlig helsehjelp bli spurt om vaksinasjonsstatus. Du har ikke plikt til å oppgi dette, men uten denne informasjon kan du være diskvalifisert til stillingen.

Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Teamtailor.

NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen.

Har du noen spørsmål om stillingen? Da er det bare å ta kontakt! Vi ser frem til å ta imot søknaden din.

Kontaktperson:

Navn: Stine Nygaard

Tittel: Leder/ Tromsø

Nummer: 416 37 443

Send inn din søknad her

Om Stendi AS

Stendi er Norges største omsorgsaktør og har i over 30 år levert tjenester på vegne av det offentlige. Gjennom vår kjernevirksomhet ønsker vi å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen. Sammen med våre oppdragsgivere skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle! 

Vi har et landsdekkende tjenestetilbud innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), heldøgns omsorg, hjemmebaserte tjenester og eldreomsorg. 

Medarbeidere 5000