Når du bor i Gabels Park vil du oppleve frihet, trygghet og fellesskap. Vårt oppdrag er å tilby markedets beste helse- og trygghetspakke, godt sosialt samvær og helsebringende aktiviteter.

Bestill prospekt

Velkommen til trygg privatvisning

Vi følger myndighetenes anbefalinger vedrørende koronaviruset, og har innført strenge smittevernregler. Vi inviterer deg til en trygg visning med minst mulig smitterisiko, hvor vi tar en hyggelig prat og omvisning i Gabels Park.

Våre leiligheter

Gabels Park består av 80 lyse og trivelige leiligheter på beste vestkant i Oslo. 

Les mer om vårt tilbud
Bilde av en leilighet hos Gabels Park

God mat og varmt fellesskap

Vår stemningsfulle restaurant «Det Glade Bord» er for mange hjertet i Gabels Park. Et naturlig samlingspunkt, hvor du kan hygge deg rundt bordet og ta del i den gode samtalen.

Les mer her

Trivsel i hjertet av Frogner

I Gabels gate finner du leiligheter for deg som vil nyte seniorlivet med det beste fra by og natur i umiddelbar nærhet. Besøk et rikt tilbud av butikker, parker og koselige kafeer i nærområdet, eller inviter med naboen på spasertur ned til Frognerkilen.

Les mer her

Mobil trygghetsalarm med GPS

Med vår trygghetsalarm og tilgang på kvalifisert helsepersonell – døgnet rundt, syv dager i uken – får du som beboer i Gabels Park en trygghetspakke fra øverste hylle. Det gir ekstra frihet og ro for både deg og dine pårørende.

Les mer her

Personlig helseoppfølging

I Gabels Park har du alltid tilgjengelig helsepersonell på huset. Våre dedikerte sykepleiere og helsefagarbeidere tilbyr kompetent helseoppfølging og varm omsorg, uansett hva ditt behov måtte være.

Les mer her

Våre korttidsopphold

Vi tilbyr tre pakkeløsninger for deg som ønsker et midlertidig opphold i Gabels Park. Enten fordi du har behov for spesiell oppfølging i en periode, eller fordi ønsker å teste om Gabels Park er stedet for deg før du velger å flytte inn.

Ta kontakt

* Feltet må fylles ut