Feriebolig og korttidsopphold

Ønsker du deg en velfortjent seniorferie i hovedstaden, hvor alt er tilrettelagt for gode og bekymringsfrie dager? Da bør du lese videre.

En eldre kvinne nyter et korttidsopphold hos Gabels Park.

Lyst til å unne deg noen berikende dager i en av Oslos flotteste bydeler? Med Frogner for dine føtter, og alt av servicetilbud i nærområdet, ligger alt til rette for en opplevelsesrik seniorferie. Reiser du alene? Da ser vi ekstra fram til å ta deg vel imot.

ikon som symboliserer viktig informasjon

Priser feriebolig:

Kr 2300,- per døgn per person

Minimumsopphold er på to døgn.

Vi tilbyr:

  • Tilrettelagte leiligheter og fellesarealer
  • Fullpensjon med 4 måltider om dagen
  • Helsepersonell tilgjengelig 24/7
  • Mobil trygghetsalarm med GPS
  • Tilgang på hjelpemidler ved behov
  • Fritt bruk av alle fasiliteter på huset
  • En sosial arena i vår restaurant Det Glade Bord

Bli vartet opp i Gabels Park

Vårt personale sørger for oppredde senger og rene, myke håndklær – som på hotell. Det skal oppleves enkelt for våre gjester å besøke oss, en skal kun trenge å ta med seg klær og toalettsaker.

Har du behov for hjelpemidler, ta gjerne kontakt i forkant av ditt opphold, så vi kan ha dette klart til du kommer. Alle våre gjester har helsepersonell tilgjengelig hele døgnet.

Husvertene på Gabels Park Morten og Line.Restauranten i Gabels Park

Våre husverter Morten og Line og vårt faste servicepersonell legger tilrette for et utmerket senioropphold i Gabels Park.

Med vår trygghetsalarm, som fungerer like godt når du beveger deg utendørs som inne, er hjelpen bare et raskt klikk unna dersom behovet skulle oppstå. 

Vi lager gjerne en skreddersydd pakke for deg, dersom du ønsker praktisk bistand eller personlig helseoppfølging i løpet av ditt opphold. Eller kanskje vil du ha med deg en kompanjong på dine opplevelser i byen? Vi i Gabels Park fikser alt du måtte ønske, med et smil.

Velkommen til oss!

Avtal en privat visning

Vi finner et tidspunkt som passer for deg! Her på huset følges alle smittevernregler, vi byr på nytraktet kaffe, en hyggelig samtale og gir deg en trygg omvisning av alle fasiliteter på huset.

Fyll ut skjemaet nedenfor, så hører du fra oss i løpet av kort tid. Vi ser fram til å ønske deg velkommen!

Hilsen husvertene i Gabels Park.

* Feltet må fylles ut