Personlig helseoppfølging

Som beboer hos Gabels Park har du alltid tilgang på praktisk hjelp og god omsorg.

En kvinnelig sykepleier lytter på en eldre manns bryst med stetoskop, hjemme på Gabels Park.

 

Vårt helsefaglige team består av dedikerte helsefagarbeidere og erfarne pleieassistenter som bistår ut fra dine behov, og er tilgjengelige hele døgnet. Har du vedtak om hjemmetjenester fra det offentlige, vil du motta dette på vanlig måte i din leilighet i Gabels Park, men kan fint supplere med bestillinger fra Stendi etter eget ønske.

Med vår trygghetsalarm for beboere, som fungerer like godt i leiligheten som når du beveger deg utendørs, er hjelpen alltid bare et tastetrykk unna.

Tjenester fra noen du kjenner

Et av våre største fortrinn, er at vi kjenner deg som beboer. Og du kjenner oss. Tjenestene blir levert på dine premisser, til avtalt tid. Du kan være sikker på kvaliteten, og på at du alltid blir møtt av noen du stoler på.

ikon for sitat

Vi er opptatt av kontinuitet i leveransen av hjemmetjenester, og du møter de samme menneskene hver gang – som vet hvordan du vil ha det. 

En kvinnelig sykepleier tar blodtrykke til en beboer på Gabels Park.En sykepleier og en eldre kvinne har en samtale sammen på Gabels Park.

Friskere med fysisk aktivitet

Vi vet at aktive hverdager gir friskere og gladere seniorer! Derfor tilbyr vi fellestrening med fysioterapeut to ganger i uken, inkludert i husleien. Vårt velutstyrte trimrom står også alltid til disposisjon.

Har du langvarige fysiske plager, kan du gjøre direkte avtale om fysioterapibehandling med en av våre dyktige terapeuter. Fysioterapeuten kan tilpasse fysikalsk behandling og individuelt treningsopplegg, som kan hjelpe deg å gjenvinne funksjonsevne eller bidra til å lindre eller fjerne smerte.

En eldre kvinne holder i et treningsstrikk. Holder seg aktiv med trening på Gabels Park.En fysioterapeut tøyer skulderen til en beboer på Gabels Park.

Våre fysioterapeuter er spesialister på behandling og forebygging av muskel- og skjelettplager, og har inngående kunnskap om anatomi, fysiologi, bevegelses- og sykdomslære.

Priser på våre helsetjenester

  • Hjemmesykepleie fra 590,- per time
  • Praktisk bistand fra 610,- per time

Langtidsbeboere i Gabels Park får 20% rabatt på oppgitte priser

Ta kontakt

Ønsker du å vite mer om hva vi i Gabels Park kan gjøre for deg som beboer med tanke på personlig helseoppfølging? Send oss en henvendelse via skjemaet under, så tar vi en prat.

* Feltet må fylles ut