Stendi
Placeholder

Gabels Park

Midt i bydel Frogner i Oslo finner du et nytt boligkonsept for deg som vil nyte seniorlivet, men fortsatt være aktiv og ha full frihet. I Gabels Park kan du bo for deg selv, samtidig som du blir del av et sosialt fellesskap i trygge og trivelige omgivelser.

Nyoppussede leiligheter i hjertet av Frogner

Stendi har 80 leiligheter i Gabels gate 38, bestående av både 2- og 3-roms boenheter fra 46 kvm til 78 kvm. Alle har egen balkong, store vinduer og lyse flater. Her kan du sette ditt personlige preg på boligen med dine egne møbler. Ta kontakt med vår husvert på telefonnummer 941 64 633 for spørsmål knyttet til Gabels Park.

I disse nyoppussede leilighetene bor du omgitt av aktive mennesker, og det er postkontor, frisør, apotek, helsetjenester, vinmonopol, butikker, rikt kafétilbud, gallerier, restauranter og kino i umiddelbar nærhet. Turgåere og mosjonister finner marinaen ti minutter unna, og det er kort vei til turområdene på Bygdøy.

Se bildegallerier av våre leiligheter.

Unikt og bredt tilbud

Som leietaker i Gabels Park, får du tilgang på en mengde fellesgoder. Disse inkluderer alt fra renhold og sosiale tiltak, til trening og trygghetskonsept. En god del av fellesgodene er inkludert i leien, mens andre tilpasses individuelle behov. Her er du velkommen til å bo så lenge du vil. Vi gjør det vi kan for at du skal trives.

En aktiv hverdag

Når man blir eldre har man endelig tid til å gjøre det man har lyst til, og i Gabels Park legger vi til rette for nettopp dette. I tillegg til en rekke sosiale tilbud, har våre fysioterapeuter fellestrening med leietakerne to ganger i uken.

Du som ønsker mer fysisk aktivitet kan naturligvis trene når det passer for deg, og bestille fysioterapeut til andre tider enn fellestreningen.

Les mer om våre fysioterapeuter her.

Alltid trygg hos Stendi

Gabels Park ønsker at alle leietakerne skal føle seg trygge, og derfor har vi helsepersonell tilgjengelig døgnet rundt. Vi har også trygghetsalarmer med GPS inkludert i leieprisen. Alarmen er utstyrt med toveiskommunikasjon, og du møter alltid kvalifisert helsepersonell på den andre siden.

Leilighetene som ferdigstilles og leies ut fortløpende er oppgradert til dagens standard på alle områder. Vi kan også tilrettelegge med velferdsteknologi etter behov.

Gabels Park Frogner ligger sentralt til i Oslo sentrum.

Gabels Park ligger sentralt til i Oslo sentrum.

Hjemmesykepleie og praktisk bistand

Stendi Hjemmetjenester leverer tjenester av høy kvalitet. Vårt fokus er å gi deg den servicen du fortjener, med kvalifisert helsepersonell. Sammen med deg setter vi opp en skreddersydd plan, og du kan være trygge på at det dukker opp et kjent ansikt hver gang – til avtalt tid.

Som kunde av Stendi Hjemmetjenester er det du som bestemmer, og vi kan raskt endre tilbudet etter dine ønsker. Det kan være perioder hvor behovene dine endrer seg, som eksempelvis etter operasjon. I slike tilfeller kan også vår fysioterapeut hjelpe deg med trening, terapi og videre treningsprogram.

Vi har også et bredt tilbud innen praktisk bistand, som strekker seg langt utenfor dørene til Stendi Park. Dette kan være både kortvarig og langvarig hjelp til praktiske gjøremål som handleturer, rengjøring og følgetjenester for å nevne noen.

Alt under ett tak

Beboerne i Gabels gate 38 har altså en rekke fordeler inkludert i leien, samt tilbud om flere tjenester i umiddelbar nærhet. Her er en liste med de mest populære:

 • Ukentlig rengjøring, TV og internett inkludert i husleien
 • Egne fysioterapeuter som tilbyr fellestrening to ganger i uken
 • Fastlege i nabobygget
 • Husvert og fast personale som er tilgjengelig for service og hjelp til praktiske gjøremål
 • Trygghetskonsept for de som ønsker. Trygghetsalarm med øyeblikkelig varsling til døgnbemannet alarmsentral
 • Felles dagligstue med kjøkken – vårt nyetablerte serveringssted Det Glade Bord med mye god mat og drikke. Åpent fra 08.00 til 22.00
 • Sosiale aktiviteter som arrangeres daglig
 • Privat hjemmetjeneste (praktisk bistand og sykepleie) som står klar til leietakeren etter bestilling
 • Tur- og hobbygrupper som inviterer til felles samlinger, utflukter og kulturarrangementer
 • Individuell personlig trening og fysikalske behandlinger etter bestilling
 • Gjesteleilighet som kan leies når man får besøk

Det sosiale står sterkt i Gabels Park, og de som vil samles for blant annet film- og operakvelder, bowling, sjakk og bridge. I en lengre tid har det også blitt arrangert onsdagssuppe, grøt på lørdag og vaffelsøndag.

Korttidsopphold

Det er også fullt mulig å bo i Gabels Park på korttidsbasis. Vi har bred erfaring med å tilpasse oss unike behov, og skaffer selvfølgelig alt som trengs av hjelpemidler. Hos oss tilpasser vi oss din livssituasjon – enten du ønsker hjelp og trygghet i en kortere periode, eller du eksempelvis venter på sykehjemsplass.

Nesten uavhengig av omstendighetene, kan vi hjelpe deg med praktisk bistand og pleie i en av våre leiligheter.

En annen kjent problemstilling er hva som skjer når du skal på ferie, enten du er pårørende eller selv ikke ønsker å være alene. Med korttidsopphold i Gabels Park får du avlastningen du trenger.

Det viktigste for oss er å tilby deg et sted hvor du kan nyte tilværelsen, i et ryddig leieforhold som er spesialtilpasset dine behov. Her kan du ta del i sosiale aktiviteter, treninger og måltider, men også trekke deg tilbake når du vil løse verdensproblemer på egen hånd.

Bo der det skjer

Når du bor i hjertet av bydel Frogner, får du også kort vei til alle mulige tilbud. Enten det er praktiske gjøremål som å gå på postkontoret, apoteket, vinmonopolet, eller besøke allmennlege.

Utenfor dørene til Gabels Park finner du også koselige fortauskafeer, butikker og restauranter. Marinaen (Kongen marina) ligger kun ti minutters gange unna. De som foretrekker kollektiv transport kan vinke inn bussen ved Frogner kirke, eller hoppe på trikken fra Skillebekk.

Frogner har også et rikt tilbud for den som søker kulturelt påfyll. Gabels Park ligger midt i hjertet av bydelen, med ærverdige Gimle Kino et steinkast unna. Der kan du synke ned i en stol for å se film, eller nyte direkteoverført opera og ballett.

Det er også kort vei til Vigeland-museet og Frognerparken, som fortsetter å fascinere Oslo-borgere og tilreisende år etter år. I Gabels gate 38 er du dessuten kun tre trikkestopp fra Aker Brygge og Tjuvholmens kunstgallerier og museer.

Ta kontakt med vår husvert Morten Østerhus for uforpliktende prat eller ønske om en visning. Du når ham på telefon 941 64 633.

Ta kontakt

Relaterte artikler

Kontrast

Skriftstørrelse

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre siden for våre brukere. Les mer om hvordan vi bruker det her.