Stendi
Placeholder

Stendi Huset

Velkommen til et aktivt, trygt og sosialt liv sentralt i Arendal!

Gamle mennesker snakker.

Huset har også en seniorklubb som utformes av leietakere, med turer aktiviteter og innhold som gjør dagene gode. Det er kort vei til naturopplevelser, og fine turløyper i umiddelbar nærhet. Det legges opp til sosialt samvær inne og ute alt etter hva beboerne ønsker.

Vi tilrettelegger og skreddersyr helse- og omsorgstilbud etter ditt behov, være seg praktisk bistand eller teknologiske løsninger.

Sammen lager vi trivsel og trygghet!

Idyllisk og sentralt

Stendi Huset er et nytt botilbud til seniorer med sentral beliggenhet på Romstølen på Myra. 20 tilpassede, lyse og trivelige leiligheter for de som ønsker en enkel og trygg hverdag. Leilighetene har livsløpsstandard og kan enkelt omgjøres til pleieleiligheter ved behov.

Målet med Stendi Huset er å skape gode og trygge vilkår for eldre som ønsker å bo i egen, lettstelt leilighet. Bygget er nyoppført og innredet med universell utforming. Ved behov kan leilighetene utstyres med velferdsteknologi, som gjør hverdagen enklere og bedre.

Romslige leiligheter

Stendi Huset består av to seksjoner, og hver seksjon har 10 leiligheter. Leilighetene er fordelt på andre og tredje etasje, og begge seksjoner har heis. Leilighetene er på 52 m2 og leies ut som vanlige utleieboliger.

Alle leilighetene har ett soverom og åpen løsning med kjøkken og stue. Til hver leilighet tilhører innvendig bod på omtrent 5 m2. Inkludert i husleien er praktisk bistand i form av rengjøring av leiligheten (en time hver andre uke).

Mange aktiviteter

I første etasje er det resepsjon og kontorer, samt gjesterom for pårørende. Det er egen kokk som driver kafeen/selskapslokalet. Her kan både beboere og folk utenfra møtes for en kaffeprat, delta på kurs, konserter/kulturarrangementer og ha større sosiale sammenkomster.

Ta kontakt

Relaterte artikler

Kontrast

Skriftstørrelse

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre siden for våre brukere. Les mer om hvordan vi bruker det her.