Stendi
Placeholder

Uranienborghjemmet

Ønsk alderdommen velkommen i et flott sykehjem midt på Frogner!

Stendi Uranienborghjemmet - et hjem fullt av kos, hygge og bocciakuler.

Lyst på en hverdag med plass til en klem? Da er Uranienborghjemmet perfekt for deg.

Et moderne og nytt sykehjem

Uranienborghjemmet, som drives av Stendi, er et av Oslos flotteste sykehjem med en hyggelig beliggenhet i Bydel Frogner. Sykehjemmet er bygget i 1969, men ble totalrenovert både innvendig og utvendig i 2005. I dag fremstår det nesten som nytt.

Sykehjemmet har totalt 98 plasser. 72 av dem er ordinære langtidsplasser, og vi har 16 skjermede demensplasser. Alle beboere har pene enerom med bad. Hver avdeling har hyggelige og romslige fellesrom og eget anretningskjøkken. Det er solrike terrasser til hver avdeling, i tillegg til en stor felles takterrasse. Her får du storslått utsikt over byen, med både Holmenkollen og Oslofjorden.

Sykehjemmet har et rikt aktivitets- og kulturtilbud med et variert tilbud for enhver smak.

Uranienborg Kafe ligger i førsteetasje på sykehjemmet. Den huser byens beste ostekake, samt drikkevarer og varme og kalde retter og drikkevarer.

Kafeen tilbyr selskapsarrangementer og catering til beboerne med familier og andre.

Kompetanse

Vi har to leger (på til sammen ett årsverk), fysioterapeuter, ergoterapeut, og flere spesialsykepleiere og hjelpepleiere. De er enten under eller med ferdig spesialisering.  Vi har alltid en sykepleier på vakt på alle avdelingene, mens på nattvakt og i helgen er det minst to sykepleiere på huset.

Hver uke har vi tverrfaglige møter. Vår fagleder sørger for god kvalitetsoppfølging og kontinuerlig kompetanseheving.

Vi samarbeider med flere videregående skoler og høgskoler i Oslo og omegn. Vi er også lærebedrift og har minst tre lærlinger til enhver tid. Vi deltar i prosjekter som pasientsikkerhet, innovasjonsprosjekt kommunikasjon, forskningsprosjekt om tannhygiene og masteroppgaver om trivsel og relasjoner mellom eldre på sykehjem.

Her kan du laste ned bemanningsoversikten for Uranienborghjemmet (PDF 0,2MB)

Tilbud

Hos Uranienborghjemmet kan du benytte deg av følgende:

  • Kafé
  • Sansehage tilknyttet skjermet avdeling
  • Frisør
  • Fotterapi
  • Ferietur
  • Dyr er velkomne og vi har flere besøksdyr

Middagen vår leveres fra Sofienberg storkjøkken, mens frokost, lunsj og kveldsmat lages selv - samt noen middager i blant. Tidspunktet for måltidene kan variere, hør med din avdeling. Vi har en fast bakedag i måneden.

Aktiviteter

Vi har faste arrangementer hver onsdag, som konserter med kjente musikere, foredrag og forestillinger. Hver september arrangerer vi Uranienborgdagene i tre dager. I tillegg har vi en herreklubb som drar på forskjellige utflukter (som julegranhogging og fisketur), erindringsgrupper, frokostgrupper, hagegruppe, sittedans hver uke, trim med sang tre ganger i uka, bingo en gang i uka, bowling, sommerfest og julefester for beboere og pårørende.

Om sommeren får beboerne tilbud om 3-4 dagers ferietur til Eidene på Tjøme, og hver lørdag får vi besøk av studentorganisasjonen "Møte med generasjoner".

Daglig leder
Kine Melby Green
Telefon: 23 42 52 81
E-post: kine.melby.green@stendi.no

Relaterte artikler

Kontrast

Skriftstørrelse

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre siden for våre brukere. Les mer om hvordan vi bruker det her.