Stendi Kirkelina

1 av 12 bilder
Alle bilder

Om Stendi Kirkelina

Stendi Kirkelina ligger skjermet til på Tranby i Lier kommune. Avdelingen er en nyoppusset stor enebolig med 10 leiligheter med sovealkove, te-kjøkken og eget bad. 

Et godt hjem med individuell oppfølging
Vårt mål er å skape et godt hjem for våre beboere. I det miljøterapeutiske arbeider vi for å gi mulighet for utvikling og vekst. Vi legger derfor stor vekt på å tilpasse tilbudet til den enkeltes behov og ønsker. Boligens personell arbeider aktivt med brukermedvirkning, og ønsker at beboerne skal styre sin egen hverdag i stor grad.  

Personalgruppen har bred erfaring og kompetanse, og etablerer en miljøterapeutisk plattform tilpasset avdelingen og beboerne. Vi kartlegger hva den enkelte bruker trenger, og bruker kunnskap og verktøy for å tilpasse oppfølgingen individuelt.  

Stendi legger vekt på kompetanseutvikling og tilbyr våre medarbeidere kurs innen ulike fagfelt, diagnoser og metoder. I boligen gjennomføres regelmessig veiledning for å videreutvikle det miljøterapeutiske arbeidet i boligen. Stendi har god erfaring med tverrfaglig samarbeid med andre instanser, og vektlegger et helhetlig og koordinert omsorgstilbud.  

 Nærområdet
Huset har Tranby kirke som nærmeste nabo, og har en stor hage som blir til avslapping og ulike aktiviteter i sommerhalvåret, og som ligger i trygg avstand fra hovedveien.  

Avdelingen ligger sentralt på Tranby med dagligvarebutikkene Kiwi og Spar i gangavstand, og Lierbyen en litt lengre spasertur unna. Liertoppen kjøpesenter er nærmeste senter, samtidig er det kort avstand med bil til Asker og Drammen. Nærmeste kollektivtilbud ligger ca. 400 meter fra boligen (buss). Det er gode turmuligheter i området rundt boligen.

For å gi beboerne en aktiv og meningsfull tilværelse tilrettelegger vi for ulike aktivitetstilbud på huset eller eksternt. Aktivitetene vi tilbyr er blant annet musikkterapi i Stendis musikkverksted i Lier, kjøring med ATV, svømming og bowling. Vi legger i tillegg til rette for sosiale aktiviteter på huset som kortspill, filmkvelder, trening eller andre aktiviteter som interesserer beboerne våre.  

Vis hele beskrivelsen Skjul hele beskrivelsen