Stendi Kure gård

1 av 11 bilder
Alle bilder

Om Stendi Kure gård

Stendi Kure gård består av tre boliger med åtte leiligheter og to hybler som ligger i rolige og landlige omgivelser på Rygge i Moss kommune. Tilbudet retter seg til voksne beboere. Alle leilighetene er møblerte, men det er også mulig å ta med egne møbler. Boligen har en lys og fin spisesal hvor beboerne får felles måltider. Det er også en hyggelig fellesstue der det er lagt til rette for spill, filmkvelder og sosialt samvær.

Boligen har mulighet til skjerming ved behov, og to av boligene er HC-tilpasset. Det er også gode muligheter for besøk på gården.

Kure gård har et aktivitetssenter med musikkrom, snekkerverksted, treningsrom, biljard og bordtennis. I nærområdet er det mange fine turområder, blant annet naturreservatet Fugletårnet. Det er ca. 10 minutter med bil til stranden på Larkollen, og boligen har også en båt. Det er ca. 550 meter til nærmeste kollektivtilbud (buss).

Et godt hjem med individuell oppfølging
Vårt mål er å skape et godt hjem for våre beboere. I det miljøterapeutiske arbeider vi for å gi mulighet for utvikling og vekst. Vi legger derfor stor vekt på å tilpasse tilbudet til den enkeltes behov og ønsker. Boligens personell arbeider aktivt med brukermedvirkning, og ønsker at beboerne skal styre sin egen hverdag i stor grad.

Personalgruppen har bred erfaring og kompetanse, og etablerer en miljøterapeutisk plattform tilpasset avdelingen og beboerne. Vi kartlegger hva den enkelte bruker trenger, og bruker kunnskap og verktøy for å tilpasse oppfølgingen individuelt.

Stendi legger vekt på kompetanseutvikling og tilbyr våre medarbeidere kurs innen ulike fagfelt, diagnoser og metoder. Vi har regelmessig veiledning for å videreutvikle det miljøterapeutiske arbeidet i boligen. Stendi har god erfaring med tverrfaglig samarbeid med andre instanser, og vektlegger et helhetlig og koordinert omsorgstilbud.

Vis hele beskrivelsen Skjul hele beskrivelsen