Stendi Lyngbakken

1 av 11 bilder
Alle bilder

Om Stendi Lyngbakken

Stendi Lyngbakken ligger på Emma Hjort i Sandvika i Bærum kommune, og tilbyr heldøgns omsorgs for voksne. Hele boligen ble pusset opp våren 2021, og har en god standard.

Lyngbakken har flere selvstendige leiligheter og hybler, i tillegg til rom i bofelleskap med eget bad. Boligen har en fleksibel utforming og kan tilpasses etter behov. Alle hybler og rom blir møblert etter ønsker og behov. Det er valgfritt om man vil ha med egne møbler.

I fellesarealene er det et stort kjøkken, stue og gang, i tillegg til kontorer, medisinrom, bod osv. De brukerne som tilbys enkeltrom har tilgang til et felleskjøkken hvor man kan tilberede mat, og en stue med god sitteplass. Uteområdet har en fin hage med gressplen og tujahekk. I tillegg er det en stor steinlagt terrasse der det skal settes opp en paviljong med sittegruppe og en grill/bålpanne. Det er mulighet for sittegruppe på gressplenen som befinner seg ved hovedinngangen.

Nærområdet
Lyngbakken ligger i et rolig boligområde på Emma Hjort. Boligens utearealer har sittegrupper og spiseplasser, med mulighet for grilling og bålkos. Mulighetene for friluftsliv rundt boligen er utallige, med nærhet både til marka og Oslofjorden (Sandvika).

I umiddelbar nærhet finnes Emma Kafé, Emma Sansehus, Emma Friskhus og Emma Hjort Museum. I området er det fine turmuligheter og gode gang- og sykkelforbindelser. Kirkerudbakken skisenter ligger i underkant av 2 km fra boligen. og Vøyenenga senter med ulike dagligvareforretninger, frisør, treningssenter, apotek m.m. ligger i nærheten.

Boligen ligger 5,4 km fra Sandvika sentrum med gode forbindelser retning Oslo og Drammen. Til Sandvika tar det ca. 10 min. med bil, 20 min. med buss, eller 40 min til fots.

Vis hele beskrivelsen Skjul hele beskrivelsen