Stendi
Placeholder

Ettervern

Stendi Barnevern tilbyr oppfølging og selvstendighetstrening for ungdom som etableres i egen hybel eller leilighet. Vi hjelper ungdommen med egen utvikling gjennom systematisk veiledning og praktisk oppfølging.

Stendi tilbyr ettervern

Vi har lang erfaring med å gi ungdom praktiske råd i hverdagen, hjelp med økonomistyring og til å finne og opprettholde dagtilbud. Vi veileder også om kosthold, hvordan du ivaretar egen helse, hygiene og utvikling av sosial kompetanse.

Arbeidet baserer seg på individuell tilrettelegging tilpasset ungdommens ønsker, behov og forutsetninger, i samarbeid med barneverntjenesten og eventuelle foresatte. Vi er tilgjengelig på telefon 24 timer i døgnet.

Klar for fremtiden

Det er viktig å sørge for at overgangen fra bofellesskap til å bo alene blir så god som mulig. Derfor tilbyr Stendi Barnevern hybler til ungdom og unge voksne i alderen 16-23 år. Her får de bo for seg selv, med oppfølging fra være ansatte. Vi har som mål at:

  • Ungdommen utvikler sin kompetanse, og får styrket selvbilde og selvfølelse
  • Ungdommen blir i stand til å mestre det å bo alene
  • Ungdommen og ungdommens familie blir bedre rustet til å møte fremtidige utfordringer
Ettervern best

Å mestre det å bo alene er viktig for å kunne møte fremtidens utfordringer.

Musikkterapi

Som et ledd i ettervern benytter Stendi blant annet musikkterapi. Dette er en behandlingsform som kan tilpasses barn, ungdom og voksne, og fokuserer på musikalsk samarbeid mellom mennesker. Behandlingsformen er godt utprøvd, og har vist at den skaper muligheter for forandring og utvikling.

Ta kontakt

Relaterte artikler

Kontrast

Skriftstørrelse

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre siden for våre brukere. Les mer om hvordan vi bruker det her.