Hei! Din nettleser er utdatert og støttes ikke av våre nettsider. Heldigvis er det enkelt å oppgradere!
Klikk her for å bytte til en moderne og sikker nettleser
Stendi

Ettervern

Stendi Barnevern tilbyr oppfølging og selvstendighetstrening for ungdom som etableres i egen hybel eller leilighet. Vi hjelper ungdommen med egen utvikling gjennom systematisk veiledning og praktisk oppfølging.

Stendi Barnevern jobber også med ettervern

Vi har lang erfaring med å gi ungdom praktiske råd i hverdagen, hjelp med økonomistyring og til å finne og opprettholde dagtilbud. Vi veileder også om kosthold, hvordan du ivaretar egen helse, hygiene og utvikling av sosial kompetanse.

Arbeidet baserer seg på individuell tilrettelegging tilpasset ungdommens ønsker, behov og forutsetninger, i samarbeid med barneverntjenesten og eventuelle foresatte. Vi er tilgjengelig på telefon 24 timer i døgnet.

Les også om våre ulike fosterhjem.

Klar for fremtiden

Det er viktig å sørge for at overgangen fra bofellesskap til å bo alene blir så god som mulig. Derfor tilbyr Stendi Barnevern hybler til ungdom og unge voksne i alderen 16-23 år. Her får de bo for seg selv, med oppfølging fra være ansatte. Vi har som mål at:

  • Ungdommen utvikler sin kompetanse, og får styrket selvbilde og selvfølelse
  • Ungdommen blir i stand til å mestre det å bo alene
  • Ungdommen og ungdommens familie blir bedre rustet til å møte fremtidige utfordringer

Som et ledd i ettervern benytter Stendi blant annet musikkterapi. Dette er en behandlingsform som kan tilpasses barn, ungdom og voksne, og fokuserer på musikalsk samarbeid mellom mennesker. Behandlingsformen er godt utprøvd, og har vist at den skaper muligheter for forandring og utvikling.

Ta kontakt

Relaterte artikler

Skriftstørrelse

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre siden for våre brukere. Les mer om hvordan vi bruker det her.