Mennesker med funksjonsnedsettelser har rett til å være sjef i eget liv. Vi legger opp smidige og tilpassede BPA-løsninger, slik at livet kan leves til det fulle.

Brukerstyrt personlig assistanse er et likestillingsverktøy og en lovfestet rettighet som gir deg som har et langvarig behov for bistand reell frihet til å leve livet slik du vil. Vi hjelper deg å rekruttere assistenter, som vil bistå med det som trengs og være en god match for deg.

Arbeidsleder – sjef i eget liv

Ved at du er arbeidsleder selv og bestemmer hva du trenger assistanse til, får du større personlig frihet og styring. Stendi assistanse leverer BPA-tjenester i over 120 kommuner over hele landet, så sjansen er god for at det også gjelder i din kommune.

Å være arbeidsleder er en ansvarsfull jobb. Det kan sammenliknes med å drive en liten bedrift – du har HMS-ansvar, du må passe på arbeidstidsbestemmelser, du må være rettferdig, inkluderende, sette opp turnuser og godkjenne lønn. Som din leverdør av tjenesten er det vår oppgave å gjøre deg rustet for jobben.

Alltid tilgjengelig

Vårt BPA-team brenner for ordningen. Vi har masse erfaring og kunnskap og er tilgjengelig for deg på vår veiledningstelefon – 365 dager i året, 24 timer i døgnet.

Vi ser hele mennesket

Alle mennesker er forskjellige. Vi vet at en god BPA-ordning må tilpasses deg og dine behov, derfor strekker vi oss etter å være landets mest smidige BPA-leverandør.

Du blir en proff arbeidsleder

Vi ønsker å gjøre deg til en super arbeidsleder, med enkle registreringsløsninger og gode vilkår for dine assistenter. Et godt arbeidsmiljø er viktig for en langsiktig og god ordning.

to kvinner på bibliotek, en av kvinnene i rullestol

Ta kontakt med oss:

Kim Nilsson

Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Telemark, Buskerud, Innlandet og Agder

Hanane Bougrine

Rogaland og Vestland

Andreas Liabø Nyrønning

Trøndelag, Møre og Romsdal, Nordland, Troms og Finnmark
No matching results.
kvinne kutter grønnsaker

Å bytte BPA-leverandør

Dersom du vil bytte BPA-leverandør til Stendi Assistanse hjelper vi deg med alt det praktiske.

BPA-match

Har du problemer med å finne den rette BPA-assistenten? Eller en assistent overhodet? Prøv BPA-match!

Funksjonsassistanse

Med funksjonsassistanse kan du få bistand på arbeidsplassen, slik at du kan være i jobb. Du søker om funksjonsassistanse via NAV.
Ung kvinne og ung mann sitter på benk ute med mobiler i hendene.

Har du rett til BPA?

Brukerstyrt personlig assistanse (BPA) ble en lovfestet rettighet i 2015. Slik søker du om BPA.
kvinne som arbeider ved pc

Her leverer vi BPA-tjenester

Her er de over 120 kommunene der vi har konsesjon, inndelt etter fylke. Ta kontakt om BPA:
to kvinner i gjenbruksbutikk

Møt noen av våre vedtakseiere

Mer enn 250 vedtakseiere har valgt Stendi som sin leverandør av brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Møt noen av våre fornøyde kunder her.