Jobb som brukerstyrt personlig assistent

Vil du ha en givende og meningsfull jobb som personlig assistent? Vi trenger flere dyktige assistenter til våre kunder som har vedtak om brukerstyrt personlig assistanse (BPA), over hele landet.

Som brukerstyrt personlig assistent gjør du en betydningsfull og viktig jobb, som gjør en stor forskjell i et annet menneskes liv. Å jobbe som brukerstyrt personlig assistent (BPA) er variert og givende, med gode betingelser og konkurransedyktig lønn.

Stendi har vedtakseiere over hele landet, og trenger alltid flere dyktige medarbeidere som ønsker å jobbe som brukerstyrt personlig assistent.

Finnes det en BPA-bruker som ville være en bra match for deg?

Vurderer du å bli BPA-assistent?

Prøv vår maching-tjeneste mellom brukere og assistenter her:

Ung kvinne og ung mann sitter på benk ute med mobiler i hendene.

Hva gjør en brukerstyrt personlig assistent (BPA)?

Behovene til BPA-mottakerne er veldig ulike. Det finnes derfor ingen arbeidsbeskrivelse som gjelder for alle brukerstyrte personlige assistenter. Det vil si at de fleste kan bli assistent, men du bør ha et grunnleggende ønske om å bidra til å gi noen en bedre hverdag.

En mann og kvinne som går i byen og snakker.

Lønn og vilkår for assistenter

Stendi assistanse vil være en attraktiv arbeidsgiver for de beste assistentene innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Derfor satser vi på god opplæring og konkurransedyktig lønn og vilkår.

Kvinne med personlig assistent i byen.