Som Norges største private leverandør av omsorgstjenester, har vi mange dyktige medarbeidere over hele landet. Møt noen av dem her, og få et innblikk i deres arbeidshverdag og hva de tenker er viktig for å lykkes i akkurat sin stilling.

Å bygge en karriere handler ofte om å gripe muligheter når de byr seg. I Stendi har vi også mange eksempler på dyktige ansatte som har gjort akkurat det. Som Ingvild som begynte som sykepleier i en omsorgsbolig og nå er vår toppleder.

Fra sykepleier til toppsjef

Ingvild Lemme Kristiansen er sykepleieren som nå leder Norges største private virksomhet innen helse og omsorgstjenester. – Erfaringen min som sykepleier har gjort meg til en bedre leder.

Møt avdelingsleder Maria på Stendi Giske

Maria Marthinussen forteller om jobben som avdelingsleder på Stendi Giske – et bemannet bokollektiv for barn og unge voksne utenfor Ålesund.

Møt avdelingsleder Karen på Stendi Kvenvikmoen

Karen Utsi er avdelingsleder for det langstrakte omsorgssenteret på Kvenvikmoen. Hun vet å utnytte både fag og kultur på tvers av avdelingene.

Miljøterapeut Anna jobber på barnevernsinstitusjon

Anna forteller om sin stilling som miljøterapeut på en av Stendis barnevernsinstitusjoner og hvorfor den passer for henne.

Tok på seg ansvar – nå er hun regionleder

Monica startet i Stendi som miljøterapeut. I dag har hun ansvaret for Stendis største region. Slik kom hun dit.