Mer enn 250 vedtakseiere har valgt Stendi som sin leverandør av brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Møt noen av våre fornøyde kunder her.

Barn med sitski og mor i alpinbakke

Team Audun

Audun er en aktiv 13-åring med godt humør, som elsker fart og spenning. Takket være en engasjert mamma og en god BPA-ordning har han mange gode dager.
to kvinner i gjenbruksbutikk

Med BPA får jeg være Lisbeth

I 2011 ble Lisbeth plutselig ble lam i den ene siden av kroppen. – Legene trodde jeg hadde fått slag. Jeg mistet delvis språk og hukommelse. Men det var ikke slag hun hadde fått.
Mann i rullestol med assistent

Vedtakseier Vegard

Etter en stupeulykke i 2014 knakk Vegard nakken og ble lam fra brystet og ned. Åtte år senere jobber han 100 prosent som BPA-rådgiver i Stendi Assistanse.

Mari lever tett på sine assistenter

– Jeg skjønner godt hvorfor det heter personlig assistanse, for vi deler det meste og blir mildt sagt godt kjent, ler Mari Bjurgren.

Salum visste ikke at han hadde krav på BPA

Salum Kashafali er mest kjent for sine meritter i paraidrett. Det mange ikke vet, er at han også har vært verdensmester i å skjule at han trenger hjelp.

Gjør drømmer til virkelighet

Livet ble snudd på hodet da Silje Marie Paust fikk en datter med en sjelden sykdom. Alt var et eneste stort kaos. Hvordan ville fremtiden bli nå?