Mennesker med nedsatt funksjonsevne og et langvarig assistansebehov har rett til å leve selvstendige liv. Vi i Stendi Assistanse brenner for å levere tilpasset og smidig BPA til våre kunder.

Ta kontakt

Har du spørsmål om BPA?

Stendi Assistanse har mer enn 10 års erfaring med å skreddersy smidige BPA-løsninger. Kan vi svare på alt? Ja, det vil vi ydmykt påstå. Ring oss gjerne – det er helt uforpliktende!

Alt du trenger å vite om BPA

Brukerstyrt personlig assistanse (BPA) for barn og voksne er en lovfestet rettighet som gir deg som har et langvarig behov for bistand, reell frihet til å leve slik du vil. Du velger selv dine assistenter, og bestemmer når, hvor og hvordan assistansen skal skje. Med BPA kan du være sjef i eget liv!

Les mer her

Vil du bli assistent?

Har du lyst på en givende og meningsfull jobb, med gode vilkår? Vi trenger flere dyktige assistenter til våre kunder, og det tilbys spennende stillinger over hele landet.

Er du vår nye BPA-rådgiver?

Stendi Assistanse vokser og får stadig flere kunder. Nå utvider vi vårt sammensveisede team, og ønsker oss innsiktsfull og empatisk kollega som brenner for å skape gode BPA-ordninger.

Les mer her

Ta kontakt

* Feltet må fylles ut