Stendi ikon BPA assistanse

BPA for barn og voksne

Fra sekundet du forstår at du har behov for assistanse i livet ditt, skal vi være der for deg, og hjelpe deg gjennom hele prosessen. Vi brenner for å skape smidige BPA-ordninger, så kontakt oss gjerne på vår døgnåpne BPA-telefon!

Ta kontakt

Har du spørsmål om BPA?

Stendi Assistanse har mer enn 10 års erfaring med å skreddersy smidige BPA-løsninger. Kan vi svare på alt? Ja, det vil vi ydmykt påstå. Ring oss gjerne – det er helt uforpliktende!

Frihet til å leve ditt liv

Brukerstyrt personlig assistanse (BPA) er en lovfestet rettighet som gir deg med behov for bistand, reell frihet til å leve slik du vil. Gjennom BPA-ordningen rekrutteres assistenter som skal være den funksjonsnedsattes armer og bein.  

BPA for voksne
På tur med rullestol

Tips til din søknad

BPA kan gi deg eller ditt barn muligheten til å leve et selvstendig liv i eget hjem, samt frihet til å delta i jobb, studier, kulturtilbud og samfunnsliv. Her gir vi deg tips til hva du bør ha med i din BPA-søknad.

Les mer her

Funksjonsassistanse

Ønsker du å jobbe på lik linje med andre? Da kan funksjonsassistanse være noe for deg! De fleste mennesker med nedsatt funksjonsevne er i stand til å jobbe, akkurat som funksjonsfriske. De trenger bare litt bistand på arbeidsplassen. Kanskje kan du også være en bidragsyter?

Les mer her

Frihet for familien

Med en god BPA-ordning tilpasset ditt barns behov, får barnet større frihet til å leve et variert og meningsfullt liv. Trygge assistenter som du selv har valgt, kan aktivisere barnet og bistå familien.

BPA for barn

Om Stendi Assistanse

Vi har etterhvert fått over 10 års erfaring med å tilrettelegge for smidige og tilrettelagte BPA-ordninger. Hos oss jobber det både funksjonsfriske og mennesker med funksjonsnedsettelser, noe vi tror hjelper oss med både å se og møte dine utfordringer på en god måte. Har du spørsmål om BPA? Ikke nøl med å ringe oss!

Ta kontakt

* Feltet må fylles ut