Møt vårt BPA-team

I Stendi Assistanse har vi det gøy på jobb, og vi tror du vil merke det. Vi er et team med dedikerte fagpersoner som gjør alt vi kan for å lage en optimal BPA-løsning, tilpasset deg og dine behov.

Dedikerte rådgivere i vårt BPA-team

Hos oss er det mennesket som er det viktigste, og vi imøtekommer alle med fokus på å finne frem til den beste BPA-ordningen for akkurat deg. Vi jobber hele tiden for at du skal få en så perfekt hverdag som mulig, og vi lykkes takket være dyktige og engasjerte rådgivere. 

Nedenfor kan du bli litt bedre kjent med hver og én av dem, slik at du vet hvem du snakker med når du tar kontakt. 

Vi ser fram til å skreddersy en smidig BPA-ordning for deg!

Vårt BPA-team:

Finn-Allan Mathisen

Finn Allan Mathisen, Virksomhetsleder

«Med gode systemer, fantastiske kollegaer og enda bedre kunder, er det ikke rart at man trives i jobben. God BPA blir det også!»

Jevad Ali Latif

Jevad Ali Latif, Rekrutteringsansvarlig

«BPA handler om å være til stede for mennesker. Med kunden i fokus forsøker vi å skape livsglede med muligheter.»

Hanane Bougrine

Hanane Bougrine, Avdelingsleder Region Vest

«Vi er opptatt av å tilpasse etter behov, og som et team skape den beste BPA-løsningen for hver enkelt kunde.»

Kim Nilsson

Kim Nilsson, Avdelingsleder Region Øst

«Vi har en enestående bedriftskultur i Stendi, den ligger i ryggmargen. Det handler om gode relasjoner til hverandre, og med våre kunder.»

Anne-Line Holgersen

Anne Line Holgersen, BPA-rådgiver

«Det er givende å jobbe med så mange erfarne fagfolk. Sammen klarer vi å skreddersy gode BPA-løsninger for alle våre kunder.»

Audun Moen

Audun Moen, BPA-rådgiver

«I Stendi Assistanse er det meste mulig, vi får det til, sammen med våre kunder. Da er det gøy å jobbe med BPA!»

Helle Tverfjell

Helle Tverfjell, BPA-rådgiver

«BPA gir mennesker mulighet til å kunne leve det livet de ønsker, uten for mange begrensninger. Å kunne bistå dette og gjøre det med et så fantastisk team av kollegaer og ikke minst kunder, gjør at man gleder seg til å gå på jobb hver dag.»

Patrick Hauge

Patrick Hauge, BPA-rådgiver

«At kundene våre får assistanse på sine helt egne premisser og dermed får full autonomi i hverdagen motiverer meg stort. Det er fantastisk å jobbe med likestillingsverktøyet BPA!»

Simen Brandvoll

Simen Brandvoll, BPA-rådgiver

«I Stendi Assistanse finner du enestående kollegaer og fantastiske kunder som gjør jobben til en glede. Alene er vi sterke, sammen er vi ustopplige!»

Lise Storvik

Lise Storvik, BPA-rådgiver

«Etter 18 år med ulike stillinger i samme firma gløder jeg fortsatt for individuelt tilpassede tjenester til hver enkelt av våre kunder. Vi skal alle være kapteiner i egne liv, og hva som gjør livet meningsfullt er så ulikt! Hver dag bør omfavnes til fulle av hver enkelt av oss. Med så mange dedikerte, kloke og kreative kolleger er hver dag på jobb i Stendi Assistanse fremdeles en fest.»

Turi Marie Aastveit

Turi Marie Aastveit, BPA-rådgiver

«Å vite at vi kan bidra til å gjøre en så stor forskjell i hverdagen til våre kunder, er det som gjør det motiverende å jobbe med BPA. Og når man i tillegg jobber med så mange flotte og flinke kollegaer, så er det gøy å dra på jobb hver eneste dag!»

Kjersti Garberg

Kjersti Garberg, BPA-rådgiver

«Vi i Stendi Assistanse jobber i tett samarbeid med vedtakseierne slik at vi finner den BPA-løsningen som passer best for den enkelte.»

Trude Simensen Gjerskval

Trude Simensen Gjerskvål, BPA-rådgiver

«Du vet selv best hvordan du vil leve ditt liv. Stendi Assistanse hjelper deg med gode løsninger. Hos oss møter du engasjerte rådgivere, kunnskap og forståelse fra første stund.»

Silje Marie Paust

Silje Marie Paust, BPA-rådgiver

«Jeg brenner for at kundene våre skal ha en BPA-ordning som gir dem frihet og styringsrett i eget liv. Med et engasjert team bak seg er kundene våre i de beste hender.»

Hege Riise

Hege Riise, BPA-rådgiver

«Jeg ser mennesker når jeg ser BPA – det handler om drømmer i møte med muligheter og frihet i møte med ansvar.»

Andreas Nyrønning

Andreas Liabø Nyrønning, BPA-rådgiver

«Med BPA gir det deg som kunde, muligheten til deltakelse i samfunnet på dine premisser, og med bistand fra gode assistenter mulighetene for økt livskvalitet. Med fokus på samarbeid, er vi støttende i din hverdag enten som arbeidsleder eller som assistent.»

Vegar Olsen

Vegard Olsen, BPA-rådgiver

«BPA har for meg gitt meg mulighet til å studere og jobbe. Det har også gitt meg en enorm frihet.»

Torgeir Jorem

Torgeir Jorem, BPA-rådgiver

«For meg er BPA engasjerende å jobbe med fordi jeg ser at våre arbeidsledere kan bestemme selv hvordan bistanden i deres hverdag skal være. Teamet vårt jobber godt med å finne individuelle løsninger, og ønsker å være en god støttespiller for arbeidsledere og assistenter. BPA gir muligheter!»

Irina Bergh

Irina Bergh, administrasjonskoordinator

«Aldri en kjedelig dag med fremoverlente kolleger, spennende arbeidsoppgaver til det beste for våre kunder.»

Liv-Inger Meyer

Liv Inger Meyer, administrasjonskoordinator

«Brukerstyrt personlig assistanse har mange forskjellige sider som gir meg en interessant og variert arbeidshverdag. At jeg i tillegg får dele dagene med flotte flinke kollegaer gjør at jeg stortrives.»

Mer tid til livet du vil leve

Totalpakken du får ved å velge Stendi Assistanse gir deg frihet og mulighet til å fylle hverdagen din med det du ønsker å bruke tiden og energien din på.

Ta kontakt

Har spørsmål til oss? Bruk skjemaet under hvis du ønsker å bli oppringt, vil avtale et hjemmebesøk eller bare har en generell henvendelse.

* Feltet må fylles ut