Ønsker du å bytte BPA-leverandør?

Å bytte BPA-leverandør er enklere enn du tror! Det første du må gjøre er å bestemme deg for hvilken BPA-leverandør du ønsker å bytte til. Deretter orienterer du din kommune eller bydel om valget du har tatt. Er vi så heldige at du velger oss, bistår vi med alt det praktiske.

Mer tid til livet
du vil leve

Totalpakken du får ved å velge Stendi Assistanse gir deg frihet og mulighet til å fylle hverdagen din med det du ønsker å bruke tiden og energien din på.

Trygt og enkelt å bytte til oss

Prinsippet om valgfrihet er sentralt innen brukerstyrt personlig assistanse. Det er du som bestemmer hvem som skal assistere deg, hva de skal gjøre, hvor, når og hvordan.  

Valgfriheten er akkurat like vesentlig når det gjelder å velge BPA-leverandør. Du sitter i sjefsstolen – og er du ikke fornøyd med ordningen din, bør du absolutt vurdere å bytte. Noen ganger er gresset faktisk grønnere på den andre siden, og det er tross alt livet ditt det handler om. 

Du trenger ikke å oppgi noen grunn for å bytte, verken til kommunen eller din nåværende leverandør. Valg av leverandør påvirker heller ikke vedtaket ditt.

Hvis du ønsker å bytte til Stendi Assistanse, er alt du trenger å gjøre å ta kontakt med oss! Så loser vi deg gjennom prosessen, som er enklere enn du kanskje tror.

Hvorfor velge Stendi Assistanse?

Tilbyr vi «skreddersydde ordninger, tilpasset hver enkelt»? Selvsagt.
Tilbyr vi «din egen faste rådgiver»? Så klart.
Tilbyr vi «opplæring, oppfølging og kurs»? Selvfølgelig! Alle seriøse BPA-leverandører med respekt for seg selv leverer alt dette.

Med over 10 års erfaring med fornøyde BPA-kunder, har vi tross alt lært oss å lytte. Tilpasse oss. Utvikle oss. Forbedre våre tjenester. Så hva skiller oss fra andre gode BPA-leverandører? Kanskje ikke så mye, annet enn at... 

Vi er vi. Menneskene som jobber her. Vi utgjør faktisk en forskjell! Arbeidsmoralen vår. Det genuint brennende engasjementet. Gleden vi deler når vi ser hvor betydningsfullt arbeidet vårt er i praksis. For oss føles dette samholdet helt unikt, og vi både håper og tror at den følelsen også smitter over på våre kunder.

96 % av våre kunder ville anbefalt oss til en venn

Hvert år inviterer vi våre arbeidsledere til å svare på en anonym arbeidslederundersøkelse, for å forsikre oss om at de føler seg sett, hørt og ivaretatt. Vi er stolte av å dele resultatene våre fra 2020!

Se alle resultatene her

Dette er vi gode på

Å være den beste støttespiller en arbeidsleder kan ha

Alle våre kunder har ulike forutsetninger for å utføre sin arbeidslederrolle. Ingen er født «daglig leder», noe man i praksis er som arbeidsleder i en BPA-ordning. Men kan vi dele av vår erfaring og kompetanse, på tvers av rådgivere og arbeidsledere, har vi alle bedre forutsetninger for å gjøre en god jobb!

For oss handler det om å strekke oss, men vel så mye om å tilpasse oss – alt ettersom. Les om hva vi i Stendi Assistanse tilbyr deg som er arbeidsleder i artikkelen Proff arbeidsledelse.

Og for å jobbe lydhørt og kontinuerlig mot å levere enda bedre BPA-tjenester, inviterer vi til årlige arbeidslederundersøkelser og tilrettelegger for en digital BPA-hverdag, slik at du kan fylle dagene dine med det du ønsker å bruke tiden din på.

Å sikre kontinuitet og gode assistentvilkår

Vi tror på at fornøyde assistenter resulterer i fornøyde arbeidsledere. En stabil tjenesteleveranse er avgjørende for en velfungerende BPA-ordning, og vi mener at nøkkelen ligger i dyktige og kompetente assistenter som kommer på jobb, som trives i jobben og som blir over tid.

Derfor er Stendi Assistanse opptatt av å tilrettelegge for at forholdene rundt assistene er best mulig – fordi vi vet at det ganger alle parter. Du kan lese mer om dette i artikkelen Vi tar vare på assistentene.

Å bry oss – på ekte!

Vi vil nødig gjenta oss selv. Men menneskene, rådgiverne som jobber i Stendi Assistanse, det er vi som utgjør forskjellen! Det er vårt arbeid som gjør at kundene våre anbefaler oss til sine bekjente. Det er vi som bidrar til å skape de personlige båndene som er så viktige. Og det er vi som tar telefonen når du ringer – eller som ringer deg, bare for å høre hvordan du har det. 

Det høres kanskje ut som en klisjé, men vi mener med hånden på hjertet at relasjonene til våre kunder langt på vei kan beskrives som familiære. Og vi har plass til enda flere i Stendi Assitanse-familien!

Slik foregår leverandørbyttet

Start
 • Steg 1

  Kontakt oss!

  Første steg er å snakke med en av våre erfarne rådgivere. Vi tar en prat om dine behov og hva du kan forvente av oss. Samtalen kan tas på telefon, via video eller vi kan komme hjem til deg. Vi krysser fingrene for at du opplever Stendi Assistanse som en god match!

 • Steg 2

  Gi beskjed til kommunen

  Hvis du etter samtale/møte med oss ønsker å flytte ordningen din over til Stendi Assistanse, orienterer du ganske enkelt kommunen din om dette. Du trenger ikke å oppgi noen grunn, og det å bytte til oss påvirker ikke vedtaket ditt.

 • Steg 3

  Vi informerer leverandøren

  Stendi Assistanse tar kontakt med din gamle leverandør for å informere dem om ditt valg. Virksomhetsoverdragelse igangsettes og vi jobber sammen for å sikre en smidig overgang – både for deg og for dine assistenter. 

 • Steg 4

  Signere avtale

  Når kommunen har sendt oss bekreftelse på at du har byttet til oss, signerer begge parter en formell avtale. Signert avtale sendes deretter til kommunen, som også signerer og sender den i retur. Dermed er avtalen inngått mellom alle tre parter, og vips, så er det offisielt!

 • Steg 5

  Den som venter...

  Av praktiske årsaker som oppsigelsestid og formaliteter knyttet til virksomhets- overdragelsen, vil det gå noe tid før vi kan begynne å levere BPA til deg. I denne perioden vil du fortsatt motta BPA-tjenestene fra din gamle leverandør, men vi vil sørge for at ordningen din blir godt ivaretatt hele veien.

 • Steg 6

  Vi leverer BPA til deg!

  Vanskeligere er det ikke å bytte leverandør til Stendi Assistanse! Det er nå det virkelig givende arbeidet begynner, hvor vi skal innfri våre lovnader og møte dine forventninger. Vi strekker oss langt for hver eneste av våre BPA-kunder, og ser fram til å skreddersy en ordning som oppleves smidig for nettopp deg!

Velkommen til oss!

Stendi Assistanse har over 10 års erfaring med fornøyde kunder, og Tone Mathisen (t.h.) er en av dem. Du kan lese et intervju med Tone i artikkelen – Med BPA kan jeg fokusere på alt det gode rundt meg 

Ta kontakt

* Feltet må fylles ut