Stendi ikon heldøgns omsorg

Heldøgns omsorgstjenester

Stendi har levert tilrettelagte botilbud og heldøgnstjenester på vegne av det offentlige i over 20 år, og samarbeider i dag med kommuner over hele landet. Vi jobber med målgrupper som har stort behov for støtte i egne liv, og tilbyr et individuelt tilpasset tjenestetilbud.

Kontaktpersoner i din kommune

Hvem er vi?

Gjennom kompetente medarbeidere, gode systemer og varme verdier ønsker vi å bidra til økt livskvalitet for våre tjeneste-mottakere. Det handler om gode hverdager, for hver enkelt. 

Les mer om oss

Våre målgrupper

Stendi leverer tilpassede bo- og omsorgstjenester til ulike målgrupper, som har til felles at de har store bistandsbehov. Menneskene vi hjelper har utfordringer knyttet til psykiske lidelser, demens, rus og utviklingshemming. 

Her finner du informasjon for oppdragsgivere.

Les hvem vi jobber med

For brukere og pårørende

Stendi har over 20 års erfaring med tilrettelagte botilbud og heldøgnstjenester, og har i dag tilbud over hele landet. Her finner du informasjon til deg som er bruker eller pårørende.

Les om hvem vi jobber med

Trenger du en plassering nå?

Som en smidig samarbeidspartner for kommunene, finner vi raskt en løsning for et godt botilbud eller tilrettelagte omsorgstjenester for din bruker. Du hører fra oss i løpet av noen få timer.

Send forespørsel om inntak

Book et møte med din lokale Stendi-kontakt

Jobber du i en kommune og har spørsmål om våre tjenester? Book et møte med en av våre engasjerte virksomhetsledere, så får du svar på alt du måtte lure på!

Se ledige møtetider

Boliger for personer med fysisk funksjonshemming

I Munthes gate 33, like ved inngangen til Vigelandsparken, ligger en bolig med åtte hybler – alle tilrettelagt for voksne med fysisk funksjonshemming.

Se bilder og les mer om boligen

Vi skreddersyr botilbud og omsorgstjenester på oppdrag fra norske kommuner

Har du en konkret utfordring det er vanskelig å løse?