Det glade bord

Det virkelige samlingspunktet på huset, og vår store stolthet, er restauranten i første etasje. Den huser også resepsjon og bibliotek, og her jobber dedikerte personer som ønsker å bidra til en god hverdag for alle våre beboere.

Mat laget fra bunnen av

Kokkene begynner tidlig morgen å tilberede dagens mat og måltider, og vi har servering fra kl. 08-22. Aller først stekes det ferske bakervarer. Deretter begynner vi å tilberede høye smørbrød og varm lunsj, hvor du velger det du ønsker. Så snart lunsjen er over er vi i gang med å forberede middag, dagens viktigste måltid. 

Lukten av deilig middagsmat siver subtilt ut av kjøkkenet, og smakfulle retter laget på sesongens beste råvarer frister sansene. Vår restaurant Det Glade Bord har har alle rettigheter, og du kan nyte et godt glass vin til maten.

Restauranten er ett av våre mange tilbud her i hjertet av Frogner, og det er høyt verdsatt av våre beboere.

«Den beste lykke man kan ha, er å gjøre noen glad!»

Varmt fellesskap

Det å samles ved et matbord er en anledning for den gode samtale, en hyggelige pasiar med naboen. Mulighet for å skape nye bekjentskap, utveksle opplevelser og finne felles referanser. Flere av av våre beboere har utviklet nære vennskap her i Gabels Park, og vi tror at Det Glade Bord har vært en bidragsyter. Det er noe vi både er stolte over og blir ydmyk av.

Gabels Park – Møt beboerne Tor og Tom

Vi kan også levere maten

Ønsker du å invitere til middag hjemme i din egen leilighet kan vi levere middag på døren, fra en porsjon til så mange du får plass til rundt spisebordet. Valget er ditt. Andre måltider i løpet av dagen kan selvsagt også bestilles.

Vi ønsker å tilrettelegge våre tjenester slik at du får en enklere hverdag, gi deg mulighet til å opprettholde dine vaner og uvaner, gjøre litt stas på helgen og være tilgjengelig for alle. Den gode stemningen er det alle våre beboere som sørger for, vi som jobber her legger bare til rette for trivsel og trygghet.

Ønsker du å få hjemmelaget mat levert på døra er det bare å kontakte våre husverter. Enklere blir det ikke!

Ta kontakt

Ønsker du å høre mer om restauranten, våre andre tilbud eller kanskje avtale en uforpliktende visning? Send oss en henvendelse via skjemaet under, så hører du fra oss i løpet av kort tid.

* Feltet må fylles ut