Stendi
Placeholder

Kantarellen bo- og rehabiliteringssenter

Stendi overtok driften av Kantarellen bo- og rehabiliteringssenter 1. juni i 2014. Senteret ligger tett på naturen med moderne fasiliteter.

Stendi snakker med beboerne hos Kantarellen bo- og behandlingssenter.

Kantarellen gir deg gode levekår og mange motiverte arbeidere som vil gi deg den beste hverdagen.

Tilrettelagt for alle

Senteret er arkitektonisk og bygningsmessig veldig flott, og er fullt på høyde med nyere sykehjem. Senteret ligger i naturskjønne omgivelser i Bydel Søndre Nordstrand, med blant annet en hyggelig og tilrettelagt tursti rundt området.

Sykehjemmet er inndelt i bogrupper med åtte beboere som har felles kjøkken og stue. Fordeling av plasser er 72 ordinære langtidsplasser og 24 plasser i skjermet enhet. Senteret har også dagsenter med 23 plasser og 16 omsorgsleiligheter. Alle beboere som ønsker det kan også få bade i terapibassenget som holder 34 grader.

Høsten 2014 åpnet Kantarellen kafe med mange gode tilbud til alle brukere av senteret - og til alle andre. Vi har også en liten dagligvarebutikk.

Informasjon til pårørende

Vi ønsker beboere og pårørende velkommen til Kantarellen bo- og rehabiliteringssenter. Kantarellens mål og visjon er: «Kantarellen – et godt sted å være».

Videre ønsker vi at våre beboere og øvrige brukergrupper skal oppleve livskvalitet, trygghet og medbestemmelse, som er en del av vår visjon.

Praktiske opplysninger

Kantarellen har ingen visittid, det vil si at besøkende kan komme når det passer den enkelte og når det passer beboer å ta imot besøk. Hovedresepsjonen er betjent mellom klokken 07:45 og 15:15 på virkedager.

Hovedinngang vil være låst alle dager etter kl 16.00.
Benytt da utendørs calling. Ring på til den avdeling du skal besøke.
Pårørende som ofte er på besøk kan be om adgangskort.

Matglede

På Kantarellen bo- og rehabiliteringssenter driver Stendi et moderne og godt utstyrt produksjonskjøkken. Her har vi en dyktig kokk, og kjøkkenpersonale som lager nydelig og velsmakende mat til beboere og kafegjester.

Mat og matglede står sentralt i Stendi, og kjøkkenet er en viktig ressurs i dette arbeidet på Kantarellen. Kjøkken- og pleiepersonalet arbeider i fellesskap om tilpasning av spesialkost og dietter til beboere som trenger det.

Kantarellen Kafe åpnet høsten 2014 og tilbyr varme og kalde retter, i tillegg småretter og drikkevarer for enhver smak. I 2016 åpnet vi også minibar og butikk.

Kompetanse

Det er alltid minst én ansvarlig sykepleier på hver avdeling. Vi har også sykepleiere og helsefagarbeidere med spesialkompetanse innen eldreomsorg og palliasjon. Våre faste sykehjemsleger kommer fem dager i uken. Vi har også egen fysioterapeut, ergoterapeut og fagleder.

Vi tilbyr:

  • Frisør
  • Fotpleier
  • Aktivitør
  • Sanger- og musiker
  • Besøksordning med terapihund
  • Egen aktivitetsdosett for hver beboer, tilpasset aktuelle interesser
  • El-sykkel med vogn

All mat lages på huset, og vi vektlegger bruk av friske grønnsaker og kortreist mat. Vi legger stor vekt på ernæring, god smak på maten og en hyggelig ramme rundt måltidene. Vi har to faglærte institusjonskokker.

Aktiviteter

Vi har egen musikkterapeut med bakgrunn som utøvende musiker, og kulturleder med ansvar for frivillige. Vi har et integrert kultur-, kafe og frivillighetssenter.

Beboerne får delta på konserter, turgåing og mange ulike individuelt tilpassede aktiviteter. Herunder svømming i terapibasseng og fysisk hverdagsrehabilitering. Vi har både fysio- og ergoterapeut. Sykehjemmet har prestetjeneste fra Den norske kirke.

Kontaktinformasjon

Telefonnumre

Resepsjonen: 23 49 67 00
Fax: 23 49 67 01

Merkantil: 95 36 78 21

Daglig leder
Arild Fossli
Tlf: 23 49 67 77
Mobil: 957 73 396
E-post: arild.fossli@stendi.no

Post. 1: (1.etg.): 
23 49 67 15 (vaktrom)
417 53 059 (døgnbemannet mobil)
23 49 67 20 (Teamleder)

Post. 2: (2.etg.):
23 49 67 85 (vaktrom)
417 55 903 (døgnbemannet mobil)
23 49 67 90 (Teamleder)

Post. 3: (u.etg.):
23 49 67 55 (vaktrom)
417 56 823 (døgnbemannet mobil)
23 49 67 60 (Teamleder)

Dagsenter: 23 49 67 35 (mandag-fredag, dagtid)
Dagsenter mobil: 95 33 67 33

Relaterte artikler

Kontrast

Skriftstørrelse

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre siden for våre brukere. Les mer om hvordan vi bruker det her.